Κολοσσος Ροδου-Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 26/4

100αρα ο Παναθηναϊκός με νέους πολύ ωραίους!

Η αυλαία των playoffs της Basket League ανοίγει απόψε για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Κολοσσό.

Κολοσσος Ροδου-Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη των playoffs της Basket League

Οι μάχες των playoffs της Basket League συνεχίζονται για τον Παναθηναϊκό, κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου απόψε (26/04, 15:45). Οι «πράσινοι» έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά, επικρατώντας με 85-76 στο ΟΑΚΑ. Το τελικό αποτέλεσμα ήρθε πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει η διαφορά, καθώς οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη κράτησαν το προβάδισμα από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης με 16 πόντους, 8 ριμπάουντ και 3 κοψίματα ήταν ο κορυφαίος για τους νικητές. Μάλιστα, με τις τρεις τάπες έφτασε τις 208 στην καριέρα του στο επαγγελματικό πρωτάθλημα και «έπιασε» στην 8η θέση της ιστορικής λίστας των κορυφαίων μπλοκέρ τον αείμνηστο Ανατόλι Ζουρπένκο.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Κολοσσος Ροδου-Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Τα ευχάριστα νέα ήρθαν στο κεφάλαιο προπονητή, καθώς ολοκληρώθηκε και τυπικά το deal με τον Εργκίν Αταμάν. Ο Τούρκος προπονητής υπέγραψε το προσύμφωνό του με τους «πράσινους» και περιμένει να τελειώσει τις υποχρεώσεις του στην Εφές για να πιάσει δουλειά στην Αθήνα!

Αναλαμβάνοντας τον Παναθηναϊκό, ο Αταμάν θα επιχειρήσει αντίστοιχη αναδόμηση με αυτή που κατάφερε την προηγούμενη εξαετία στην Εφές. Εκεί όπου μετέτρεψε την τουρκική ομάδα σε πρωταγωνίστρια, πανηγυρίζοντας δυο κατακτήσεις Ευρωλίγκας. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι Βιλντόσα, Κώστας Αντετοκούνμπο και Μωραΐτης θα είναι εκτός απροόπτου οι πρώτες κινήσεις.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News