Ομπράντοβιτς για ΠΑΟ: «Δεν είμαι το κατάλληλο άτομο να μιλήσει για αυτό»
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Παναθηναϊκό και αν σκέφτεται να επιστρέψει στην Ελλάδα ως προπονητής.
Διαβάστε ένα απόσπασμα όσων δήλωσε στο sport24.gr:
Το όνομά σας έχει συνδεθεί με τις πιο ένδοξες ημέρες του Παναθηναϊκού, όμως από τότε που φύγατε και ιδίως τα τελευταία χρόνια, τα πράγματα δεν κυλούν ιδανικά. Ποιοι θα λέγατε ότι είναι οι κυριότεροι λόγοι;
“Δεν είμαι το κατάλληλο άτομο να μιλήσει για αυτό. Δεν ξέρω. Όλοι ξέρουν ότι έχω μια ιδιαίτερη σχέση με τον Παναθηναϊκό και ότι πάντα τους εύχομαι τα καλύτερα, πάντα”.
Θα σκεφτόσασταν να επιστρέψετε στην Ελλάδα ως προπονητής;
“Όχι, γιατί τώρα είμαι στην Παρτίζαν και υποσχέθηκα στον κόσμο ότι θα είμαι εδώ για τρία χρόνια. Φέτος είναι η δεύτερη χρονιά μου και δεν έχω τίποτα άλλο στο μυαλό μου, ούτε την Ελλάδα, ούτε τίποτα άλλο. Ποτέ δεν σκέφτομαι έτσι. Δεν ξέρω πως σκέφτονται οι άλλοι. Αν είμαι εδώ, η συγκέντρωσή μου και όλα τα άλλα είναι στην Παρτίζαν. Είναι μεγάλο το διάστημα για να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Έχω παιχνίδι την Παρασκευή, έχω παιχνίδι την Κυριακή, την Τρίτη και ξανά την Παρασκευή και τη Δευτέρα. Πώς να σκεφτώ, λοιπόν, κάτι τέτοιο;”.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: 4 + 1 μεταγραφές, η νέα θέση που αποφάσισε για ενίσχυση
- Παναθηναϊκός: «Γι' αυτό δεν έπαιζε τόσο καιρό ο Τολιόπουλος»
- «Ο Παναθηναϊκός μπορεί να τελειώσει σήμερα ή αύριο τη μεταγραφή Κραλ»
- Παναθηναϊκός: Νέα διάταξη και Ρενάτο - Οι σκέψεις για την ενδεκάδα
- Παναθηναϊκός: Tι σημαίνει ο μηδενικός χρόνος Σορτς – Γιούρτσεβεν με Μπασκόνια