Παρτιζαν-Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 14/4

Βαθμολογία Euroleague: Ο Παναθηναϊκός χαμηλά...

Η αυλαία του Παναθηναϊκού στην φετινή Euroleague πέφτει στην «Stark Arena» κόντρα στην Παρτιζάν (21:30).

Παρτιζαν-Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της τελευταίας αγωνιστικής της Euroleague.

Η αυλαία του Παναθηναϊκού στην φετινή Euroleague πέφτει στην «Stark Arena» κόντρα στην Παρτιζάν (21:30), στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου.
Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη αναζητά ένα θετικό φινάλε στην ευρωπαϊκή πορεία της και αντιμετωπίζει στο Βελιγράδι την Παρτιζάν του άρρηκτα συνδεδεμένου με το «τριφύλλι» Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Με μόλις 11 νίκες σε 33 αγώνες, οι «πράσινοι» για τρίτη συνεχόμενη χρονιά έμειναν χαμηλά στην κατάταξη και εκτός οκτάδας. Όμως στην τελευταία στροφή της κανονικής περιόδου θέλουν να αφήσουν γλυκιά τελευταία γεύση, διασκεδάζοντας τις κακές εντυπώσεις.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime

Παρτιζαν-Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Την προηγούμενη αγωνιστική με την Άλμπα, οι παίκτες του «εξάστερου» δεν τα κατάφεραν κι έτσι ολοκλήρωσαν τους αγώνες στο ΟΑΚΑ με αρνητικό ρεκόρ (8-9). Στο Βελιγράδι θέλουν να βελτιώσουν το εκτός έδρας ρεκόρ (3-13) που είναι το χειρότερο στη διοργάνωση μαζί με αυτό της Μπάγερν Μονάχου.

Για τους «γκρομπάρι» (19-14) η σεζόν είναι ήδη πετυχημένη με την πρόκριση στα Playoffs. Το 2010 είχαν φτάσει για τελευταία φορά στα προημιτελικά της διοργάνωσης και μάλιστα είχαν προκριθεί στο Final-4, κάτι που θέλουν να πετύχουν 13 χρόνια μετά. Για την ομάδα του Ζοτς, η οποία έκανε μεγάλο ντεμαράζ στην τελική ευθεία του «μαραθωνίου», αυτό που εκκρεμεί είναι η θέση στην τελική κατάταξη και ο αντίπαλος στα Playoffs για μια θέση στο Final-4 του Κάουνας.

Σε αυτή τη γιορτή της ομάδας του Βελιγραδίου ο Παναθηναϊκός δε θέλει να είναι… κομπάρσος, με τον Σερέλη να περιμένει από τους παίκτες του να αγωνιστούν με κίνητρο το γόητρο και την υπερηφάνεια της ομάδας. Στη σύγχρονη εποχή της διοργάνωσης οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 13 φορές, με 8 νίκες του Παναθηναϊκού και 5 της ομάδας του Βελιγραδίου.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News