Το μαρτύριο τελειώνει - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός κλείνει την Μ. Παρασκευή τις υποχρεώσεις του στην φετινή Euroleague στο Βελιγράδι κόντρα στην Παρτιζάν (21:30).

Παναθηναϊκός: Ήττα και ηχηρή «σφαλιάρα» πριν τα πλέι οφ

Παρτιζάν-Παναθηναϊκός για την τελευταία αγωνιστική της Euroleague

Ο Παναθηναϊκός κλείνει την Μ.Παρασκευή (14/04) τις υποχρεώσεις του στην φετινή Euroleague στο Βελιγράδι κόντρα στην Παρτιζάν (21:30), στην αναμέτρηση της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη ολοκληρώνει την ευρωπαϊκή πορεία της στην «Stark Arena» του Βελιγραδίου, κόντρα στην Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Για τον Παναθηναϊκό (11-22) το ζητούμενο είναι η αυλαία να πέσει νικηφόρα, με θετικό πρόσημο και αξιοπρεπή εμφάνιση, σε μια κακή ευρωπαϊκή σεζόν και τρίτη συνεχόμενη φορά εκτός Playoffs. Εξαιτίας της ήττας από την Άλμπα οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν τους αγώνες στο ΟΑΚΑ με αρνητικό ρεκόρ (8-9), ενώ εκτός έδρας έχουν το χειρότερο ρεκόρ ανάμεσα στις 18 ομάδες (3-13), μαζί με την Μπάγερν Μονάχου.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:30 και θα μεταδοθεί από τo Novasports Prime.

Τα τελευταία αγωνιστικά νέα

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της Euroleague, κόντρα στην Παρτιζάν, με τον Μάριους Γκριγκόνις να προπονείται χωρίς προβλήματα.

Οι «πράσινοι» μετρούν αντίστροφα για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της regular season, με τον Χρήστο Σερέλη να βλέπει τον Μάριους Γκριγκόνις να προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς. Ο Λιθουανός άσος έβγαλε το πρόγραμμα χωρίς προβλήματα και υπολογίζεται κανονικά για Βελιγράδι, την ίδια στιγμή που ο Λευτέρης Μαντζούκας έμεινε εκτός δράσης.

Βιλντόζα: «Δεν διαβάζω τι γράφεται για το μέλλον μου»

Ο Βιλντόζα μίλησε στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της media day πριν από το ματς με τη Φενέρ και ρωτήθηκε για τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από το Βελιγράδι την ερχόμενη σεζόν. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Δεν με ενδιαφέρουν όσα γράφονται. Τα έμαθα όταν μου τα είπε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ομάδας. Δεν έχω τίποτα να πω, είμαι παίκτης του Ερυθρού Αστέρα και έχουμε ακόμα πολλά ματς μπροστά μας».

Για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της Euroleague κόντρα στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη: «Έχουμε δει ορισμένα παιχνίδια της Φενέρμπαχτσε, είναι μια δυνατή ομάδα. Έπαιξε εξαιρετικά απέναντι στην Εφές, οπότε θα έχουμε δύσκολη δουλειά μπροστά μας».

Τι πήγε στραβά στη φετινή πορεία των Σέρβων είπε: «Νομίζω πως κάναμε μια καλή σεζόν, αν σκεφτούμε πώς ξεκινήσαμε τη χρονιά. Όταν ήρθα εδώ η ομάδα δεν τα πήγαινε καλά, έπαιζε άσχημα. Βελτιώσαμε τη θέση μας με μια σειρά από νίκες. Όμως, χάσαμε κάποια παιχνίδια, που θα έπρεπε να μην έχουμε χάσει. Αυτή είναι η αλήθεια. Πλέον είναι σημαντικό να είμαστε έτοιμοι για την Αδριατική Λίγκα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr