Νίκη ψυχολογίας πριν από την Άλμπα - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Καταιγιστικός Παναθηναϊκός, «καθάρισε» με 100αρα στο ΟΑΚΑ!

Με εξ αναβολής αγώνα στην Ρόδο συνεχίζεται η προσπάθεια του Παναθηναϊκού στην Basket League (4/4, 19:00).

Κολοσσός Ρόδου-Παναθηναϊκός σε εξ αναβολής ματς της Basket League

Το αρνητικό σερί αποτελεί παρελθόν για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ξέσπασε κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας την Κυριακή (108-77). Ο «εξάστερος» επιθετικά έπαιξε εξαιρετικά σημειώνοντας ρεκόρ πόντων για την φετινή σεζόν (108), ενώ και αμυντικά συνέχισε να παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης. Κορυφαίος ο Γ. Καλαϊτζάκης με 14 πόντους και 3 ασίστ, με τον Γκουντάιτις να ακολουθεί επίσης με 14 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Επόμενος σταθμός για το σύνολο του Χρήστου Σερέλη, το Νησί των Ιπποτών και η εξ αναβολής μονομαχία με τον Κολοσσό. Δεν αποκλείεται να πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής εκ νέου οι νεαροί Έλληνες αθλητές, με δεδομένο ότι η 2η θέση κλείδωσε, ενώ ακολουθεί την Παρασκευή παιχνίδι με την Άλμπα Βερόλινου.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Τα αγωνιστικά νέα

Οριστικά χωρίς τους Νέιτ Γουόλτερς και Ματέους Πονίτκα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην εξ αναβολής αναμέτρηση. Ο Αμερικανός γκαρντ και ο Πολωνός φόργουορντ δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν και θα απουσιάσουν από το ματς με τους «θαλασσί».

Εκτός μάχης έχει τεθεί και ο Ματ Τόμας, ο οποίος αποκόμισε ενοχλήσεις στη μέση κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα. Θυμίζουμε ότι ο 28χρονος γκαρντ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα λόγω των περιορισμών που υπάρχουν με την επτάδα των ξένων.

Γ. Καλαϊτζάκης: «Έχουν αλλάξει πολλά με τον κόουτς Σερέλη»

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού, λίγο μετά την εύκολη επικράτηση επί του Απόλλωνα.

«Ήταν πολύ κουραστική και δύσκολη η προηγούμενη εβδομάδα. Εγινε ροτέισον σήμερα από τον κόουτς. Παίξαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε, έρχονται δύο δύσκολα ματς με Κολοσσό και Περιστέρι, θέλουμε να είμαστε έτοιμοι να δούμε τι πρέπει να βελτιώσουμε και να πάμε με καλύτερο πρόσωπο στα πλέι οφ. Να μείνουμε μαζί και να ανταπεξέλθουμε».

Για την αλλαγή του προπονητή: «Είναι διαφορετικά τα πράγματα τώρα. Ο κόουτς άλλαξε πολλά στην ομάδα. Παίζουμε με περισσότερη ενέργεια και θέληση. Η επικοινωνία μας είναι σίγουρα καλύτερη στην άμυνα, βάλαμε περισσότερα συστήματα και ροή στην επίθεση».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News