Παναθηναϊκός: Ο σίγουρος Έλληνας για τη νέα σεζόν

Παναθηναϊκός: Ο σίγουρος Έλληνας για τη νέα σεζόν

Ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα στο κομμάτι των Ελλήνων παικτών αφού οι περισσότεροι που διαθέτει δεν βρίσκονται στο επίπεδο που θα έπρεπε.

Έτσι, είναι δεδομένο ότι πολλοί θα αποχωρήσουν το καλοκαίρι ενώ ελάχιστοι είναι αυτή που θα παραμείνουν.

Αφήνουμε στην άκρη το θέμα του Παπαγιάννη καθώς το Τριφύλλι θέλει πολύ να παραμείνει ο αρχηγός αλλά όλα εξαρτηθούν από τον ίδιο.

Από κει και πέρα, ο μόνος Έλληνας που είναι σίγουρος ενόψει της νέας σεζόν είναι ο Λευτέρης Μαντζούκας.

Ο νεαρός άντεξε από την καταστροφική χρησιμοποίηση που είχε από τον Ντέγιαν Ράντονιτς ο οποίος πραγματικά κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να κάνει τα πράγματα χειρότερα από ότι ήταν με μεγαλύτερο μπάτζετ.

Κλείνουμε την παρένθεση και συνεχίζουμε. Ο Έλληνας φόργουορντ από την στιγμή που ανέλαβε ο Χρήστος Σερέλης παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Αυτό είναι εμφανές ότι τον έχει βοηθήσει πολύ στην ψυχολογία ενώ σε κάθε ματς παρουσιάζεται όλο και πιο βελτιωμένος.

Σίγουρα χρειάζεται χρόνο συμμετοχής και παραστάσεις για να ανέβει επίπεδο όμως σίγουρα βρίσκεται σε καλό δρόμο και θα παραμείνει στους πράσινους και την επόμενη χρονιά.

Όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες του ρόστερ αυτή την στιγμή αποτελούν ερωτηματικά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News