Σταματήστε το αστείο με το... σερί! Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Σταματήστε το αστείο με το... σερί! Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Το ντέρμπι «αιωνίων» δεσπόζει από το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για την 32η αγωνιστική της Euroleague

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει την τελευταία διαβολοβδομάδα της χρονιάς στην Euroleague, με την εκτός έδρας αποστολή στο… αιώνιο εξοχικό! Ο «εξάστερος» ξεμπούκωσε μεσοβδόμαδα απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου (86-76), πανηγυρίζοντας την τρίτη νίκη του στο πρόσφατο καρέ αγώνων. Επόμενο βήμα να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός μετά το κακό πρώτο δεκάλεπτο (21-27) σοβαρεύτηκε, πήρε τον έλεγχο του αγώνα από τη δεύτερη περίοδο και έστειλε τη διαφορά στους 17 πόντους στα τέλη της τρίτης (71-54). Η Μπάγερν προσπάθησε να επιστρέψει στις αρχές του τελευταίου δεκαλέπτου αγχώνοντας λίγο τους «πράσινους» (74-67), όμως εκεί «καθάρισε» ο και πάλι απίθανος Παπαγιάννης!

Ο Έλληνας σέντερ έκανε την καλύτερη του εμφάνιση στην Ευρωλίγκα, αφού σκόραρε 24 πόντους (ρεκόρ καριέρας), μάζεψε 11 ριμπάουντ και έκοψε 3 σουτ! Όχι μόνο αυτό, αλλά ήταν… «άχαστος» με 10/10 εντός πεδιάς και 3/3 τρίποντα. Σύνολο, 40 στο ranking (επίσης ρεκόρ καριέρας).

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:30 και θα μεταδοθεί από το Novasports Prime.

Γιώργος Παπαγιάννης: «Να είμαστε πνευματικά έτοιμοι»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης επεσήμανε πόσο σημαντικό να είναι άπαντες έτοιμοι πνευματικά στον Παναθηναϊκό και επεσήμανε πως πρέπει να συνεχίσει να βελτιώνεται το «τριφύλλι». Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Δουλεύουμε πολύ καθημερινά. Τον τελευταίο μήνα προσπαθώ να κάνω ότι μπορώ καλύτερα, παρά το ότι σωματικά είμαστε λίγο κουρασμένοι. Τα πάντα έχουν να κάνουν με το μυαλό και με την πνευματική ετοιμότητα. Παίξαμε καλά σήμερα όλοι μας, κάναμε κάποια λάθη, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε».

Για τα τρίποντα που επιχειρεί και αν θα συνεχίσει να σουτάρει: «Αυτός είναι ο στόχος. Όλοι σουτάρουν για τρεις πόντους πλέον, ακόμη κι οι ψηλοί. Γιατί όχι; Μου αρέσει να είμαι πεντάρι, αλλά, αν μπορώ να σουτάρω για τρεις, γιατί όχι»;

Λι: «Πήρα ενέργεια από την οικογένειά μου»

Ο Πάρις Λι μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου και στάθηκε στην ενέργεια που πήρε από την παρουσία της οικογένειάς του στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Ήταν εδώ οι δικοί μου σήμερα εδώ, η οικογένειά μου και μου έδωσαν έξτρα ενέργεια. Παίξαμε καλά μαζί, μοιράσαμε την μπάλα και νικήσαμε. Μου αρέσει να σκοράρω, αλλά μου αρέσει και να πασάρω, γιατί όλοι είναι χαρούμενοι όταν μοιράζεις την μπάλα, οπότε μου αρέσει να κάνω τους συμπαίκτες μου χαρούμενους».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News