Γιαννακόπουλος για Παπαγιάννη: «Μόνο πότε θα εμφανιστούν οι εξωγήινοι δεν ξέρω»

Γιαννακόπουλος: «Κλείσαμε κι άλλον σήμερα - Θα τα πούμε στο γήπεδο»

Το δικό του σχόλιο για την εκπληκτική εμφάνιση του Γιώργο Παπαγιάννη στο Παναθηναϊκός-Μπάγερν έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

«Μόνο πότε θα εμφανιστούν οι εξωγήινοι δεν ξέρω», έγραψε χαρακτηριστικά σε εικόνα με τα εκπληκτικά στατιστικά του αρχηγού!

Δείτε παρακάτω:

Γιαννακόπουλος για Παπαγιάννη: «Μόνο πότε θα εμφανιστούν οι εξωγήινοι δεν ξέρω»

Τρία ρεκόρ ο Παπαγιάννης και αποθέωση στο ΟΑΚΑ – «Προσπαθώ να παίζω σκληρά τον τελευταίο μήνα»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν… σεληνιασμένος στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπάγερν, οδηγώντας τους «πράσινους» στη νίκη με σκορ 86-76!

Μάλιστα, ο αρχηγός των «πρασίνων» έκανε το καλύτερο ματς της καριέρας του στη διοργάνωση (24π., 7/7δίπ., 3/3τρ., 1/1β., 11ριμπ., 3ταπ.), φτάνοντας τους 40 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, ενώ «έγραψε» τριπλό ρεκόρ καριέρας σε πόντους, αξιολόγηση και εύστοχα τρίποντα!

Κάπως έτσι, στο φινάλε του αγώνα οι φίλοι της ομάδας, που έδωσαν το «παρών» στο ΟΑΚΑ, φώναξαν ρυθμικά το όνομά του.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, εξάλλου, ο Παπαγιάννης είπε μεταξύ άλλων: «Προσπαθώ να παίζω σκληρά τον τελευταίο μήνα. Νομίζω είναι πνευματικό το θέμα μου, όπως και όλης της ομάδας».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News