Αντίδραση πριν το ΣΕΦ - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: Με τέτοιον Γουίλιαμς, χίλιες φορές Μαντζούκας βασικός

Με εντός έδρας αναμέτρηση ξεκινάει η τελευταία «διαβολοβδομάδα» της Euroleague, για τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός-Μπάγερν για την 31η αγωνιστική της Euroleague

Η τελευταία «διαβολοβδομάδα» της σεζόν αρχίζει για τον Παναθηναϊκό κόντρα στους Βαυαρούς. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη στοχεύει σε επιστροφή στις νίκες, στο προτελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ευρωπαϊκής σεζόν. Ο Παναθηναϊκός (10-20) μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα και κυρίως μετά την ήττα-πισωγύρισμα στην Basket League από την ΑΕΚ θέλει να διασκεδάσει τις κακές εντυπώσεις.

Ο Έλληνας τεχνικός είναι δεδομένο πως έχει προσπαθήσει να φέρει το Τριφύλλι στον ίσιο δρόμο. Έχει βάλει κάποιες σταθερές στο παιχνίδι του και δεδομένα καταβάλλει φιλότιμη προσπάθεια, όμως τ’ αποτελέσματα παραμένουν κάκιστα για τους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης.

Όσον αφορά την παράδοση των αναμετρήσεών τους, είναι μοιρασμένη σχεδόν στα ίσια, με βραχεία κεφαλή του Παναθηναϊκού (6-5), με τους «πράσινους» να είναι αήττητοι (5-0) όταν υποδέχονται τους Βαυαρούς.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί από το Novasports Prime.

Τα τελευταία αγωνιστικά νέα

Δεν έχουν σταματημό τα προβλήματα στο «τριφύλλι», που είδε τους Αγραβάνη, Ουόλτερς και Πονίτκα να μην παίρνουν μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας (27/3), να τίθενται εκτός για την αναμέτρηση απέναντι στους Βαυαρούς στο ΟΑΚΑ και να είναι εξαιρετικά αμφίβολοι και για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί.

Ο Αγραβάνης ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, που αποκόμισε στο παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα, όπως και ο Ουόλτερς, που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο γόνατο, με τον Πονίτκα να μην έχει ξεπεράσει ακόμα το βαρύ διάστρεμμα που έχει.

Έτσι ο Παναθηναϊκός για ακόμα ένα παιχνίδι θα παραταχθεί με αρκετά προβλήματα, με τους τρεις «πράσινους» να είναι εξαιρετικά αμφίβολοι και για το δεύτερο ματς της «διαβολοβδομάδας» κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ την Παρασκευή (31/2, 21:30).

Πάρις Λι: «Δεν είναι οκ…»

Ο Πάρις Λι τόνισε πως κανείς στον Παναθηναϊκό δεν θέλει να χάνει και έστειλε μήνυμα ανασύνταξης, επισημαίνοντας πως άπαντες πρέπει να κοιτάξουν μπροστά. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε: «Φυσικά, δεν θέλουμε να χάνουμε αγώνες. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να συγκεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα. Σαφώς, δεν έπρεπε να χάσουμε από την ΑΕΚ, δεν έπρεπε να χάσουμε και σε άλλα παιχνίδια, αλλά συνέβη. Δεν λέω ότι είναι «οκ», δεν είναι «οκ», αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει μόνο να κοιτάμε μπροστά».

Όσο για το αν αισθάνεται κουρασμένος δεδομένου πως αγωνίζεται αρκετά σε συνεχόμενα παιχνίδια: «Όχι! Θέλω να παίζω. Λατρεύω να αγωνίζομαι, δεν είμαι κουρασμένος. Όταν αγωνίζομαι «χάνομαι» μέσα στο παιχνίδι μου. Λατρεύω να αγωνίζομαι, δεν είμαι κουρασμένος!»

Για το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου: «Έχουν καλούς παίκτες και εξαιρετικό προπονητή. Σαν κι εμάς δεν κάνουν καλή χρονιά, αλλά είναι καλή ομάδα και πρέπει να τους σεβόμαστε. Ο στόχος είναι να κερδίσουμε αύριο οπωσδήποτε».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News