Κοσμάς: «Η ΑΕΚ δεν κάνει πολιτική στα media. Δεν θα τινάξουμε το πρωτάθλημα στον αέρα»

Κοσμάς: «Η ΑΕΚ δεν κάνει πολιτική στα media. Δεν θα τινάξουμε το πρωτάθλημα στον αέρα»

O αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς, έκανε δηλώσεις μετά την σύσκεψη.

Αναλυτικά:

“Η ΑΕΚ παρέστη με μοναδικό σκοπό να προασπίσει το ποδόσφαιρο, ο κ. Μελισσανίδης και η ΑΕΚ εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στους θεσμούς του ποδοσφαίρου. Ο ορισμός γίνεται μέσω των οργάνων. Η ΑΕΚ θέλει καθαρό ποδόσφαιρο, θεωρεί πως το πρωτάθλημα είναι το κορυφαίο όλων των εποχών και τονίζει πως πρέπει να προστατεύσουμε το ποδόσφαιρο μακριά από την τοξικότητα. Η ΑΕΚ εμπιστεύεται τους θεσμούς και θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να τελειώσει το πρωτάθλημα μακριά από την τοξικότητα.

Ήμασταν στη διαδικασία σύνταξης επιστολής προς την UEFA που θα ζητούσαμε ελιτ διαιτητές ή διαιτητές από την α΄κατηγορία”.

Τι έγινε και χάλασε; “Αποχώρησε ο Ολυμπιακός. Η ΑΕΚ εμπιστεύεται τους θεσμούς και μόνο μέσω των θεσμικών οργάνων. Η ΑΕΚ το έχει δηλώσει, η ΑΕΚ δεν κάνει πολιτική στα media, αλλά στα θεσμικά όργανα. Δεν θα τινάξουμε το πρωτάθλημα στον αέρα. Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες το”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News