Γιάνκοβιτς: «Πάλι καλά δεν το έβαλε ο Μπέικον - Εγώ το είδα μέσα»

Γιάνκοβιτς: «Πάλι καλά δεν το έβαλε ο Μπέικον - Εγώ το είδα μέσα»

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, μίλησε μετά το τέλος της νίκης επί του Παναθηναϊκού στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Mετά το τέλος της αναμέτρησης ο διεθνής φόργουορντ μιλώντας στο Sportal.gr αναφέρθηκε με χαρακτηριστικό τρόπο στο πως είδε να πηγαίνει η μπάλα στο τρίποντο του Ντουέιν Μπέικον της τελευταίας επίθεσης του Παναθηναϊκού.

«Είχαμε πλάνο για το παιχνίδι», ήταν το πρώτο σχόλιο του Γιάνκοβιτς για το τι είχε η ΑΕΚ και έφθασε στη νίκη επί του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε:

«Ο Παναθηναϊκός είχε παίξει πριν από 48 ώρες για αυτό και θέλαμε να τους πιέσουμε αρκετά όλους τους παίκτες ώστε να τους φθάσουμε να είναι κουρασμένοι προς το τέλος του παιχνιδιού. Μας βγήκε το πλάνο. το προετοιμάσαμε πολύ καλά και ήμασταν συγκεντρωμένοι φθάνοντας σε μία τεράστια νίκη απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα με πολύ μεγάλο ταλέντο. Εμείς δεν βρισκόμασταν σε καλή κατάσταση στο ελληνικό πρωτάθλημα και θέλαμε μία νίκη εκτός προγράμματος και συνεχίζουμε».

Για το τρίποντο του Μπέικον στη τελευταία επίθεση του Παναθηναϊκού δήλωσε αφού χαμογέλασε: «Εγώ το είδα μέσα να ξέρεις. Έπαιξε εξαιρετικά σήμερα. Έβαλε πολύ δύσκολα σουτ. Για μέσα το έβλεπα. Πάλι καλά, δεν μπήκε και καταφέραμε να φθάσουμε στη νίκη μας».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News