Φοβερό ντεμπούτο από Άντριους στην ήττα της Μπούρσασπουρ!

Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός 75-77: Οι πόντοι των παικτών του Τρφυλλιού

H Γαλατάσαραϊ του Ανδρέα Πιστιόλη πήρε την τρίτη της συνεχόμενη νίκη στο τουρκικό πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε με σκορ 91-80 της Μπούρσασπουρ του εξαιρετικού Άντριου Άντριους!

Η ομάδα του Ανδρέα Πιστιόλη σημείωσε την τρίτη της συνεχόμενη νίκη στο τουρκικό πρωτάθλημα, καθώς πάτησε με σκορ 91-80 την Μπούρσασπορ, ανεβαίνοντας στο 10-12 και την έβδομη θέση της βαθμολογίας!

Η Γαλατά μετά την κακή πρώτη περίοδο (18-20) απάντησε με μία τρομερή δεύτερη (50-35), παίρνοντας τα ηνία του ματς, τα οποία δεν έχασε ποτέ σε όλη τη διάρκεια, με τη διαφορά να φτάνει και στους 24 πόντους.

Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Φατς Ράσελ, που για άλλη μία φορά διέλυσε την αντίπαλη άμυνα με 26 πόντους, ενώ μάζεψε 4 ριμπάουντ και μοίρασε 4 ασίστ. Εξαιρετικός και ο Ντούσαν Ρίστιτς με 12 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ 12 είχε και ο Κοκσάλ.

Από την Μπούρσασπορ, που έπεσε στο 13-9 όμως παραμένει πέμπτη, τρομερό ματς έκανε ο Ονουράλπ Μπιτίμ με 23 πόντους, 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Το… δεύτερο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας της Προύσας έκανε και ο Άντριου Άντριους, που ήταν εξαιρετικός με 17 πόντους και 3/6 τρίποντα.

Τα δεκάλεπτα: 18-20, 50-35, 69-52, 91-80

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News