Παναθηναϊκός: «Ελληνοποίηση» με 4+2 Έλληνες

Παναθηναϊκός: «Ελληνοποίηση» με 4+2 Έλληνες

Η ενίσχυση του ελληνικού κορμού είναι μείζονος σημασίας για τον Παναθηναϊκό και έχουν ξεχωρίσει ήδη οι «πράσινοι» περιπτώσεις από την αγορά.

Το Τριφύλλι έκανε επενδύσεις για το μέλλον σε ταλέντα την τελευταία διετία (Σαμοντούροβ, Αβδάλας, Χουγκάζ, Μαντζούκας) και ορθώς έπραξε, ωστόσο, ήρθε η στιγμή να κοιτάξει και το παρόν.

Οι ελληνικές περιπτώσεις που υπάρχουν στην αγορά και θα μπορέσουν… αύριο να σταθούν σε επίπεδο Ευρωλίγκα είναι μετρημένες στα δάκτυλα.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού, αν εκείνος φύγει τελικά από τους Μπακς. Υπάρχουν επαφές για την απόκτηση του Κώστα Αντετοκούνμπο και γενικότερα, επικρατεί μια αισιοδοξία για τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο Παπαπέτρου εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό, ανήκει στην Παρτιζάν του Ομπράντοβιτς, θα υπάρξουν νέα δεδομένα το καλοκαίρι. Η μεταγραφή θα εξαρτηθεί και από τις εξελίξεις στο Μιλγουόκι με τον Θανάση.

Ως γνωστόν, για το θέμα Μήτογλου θα πρέπει να περιμένει ο κάθε υποψήφιος αγοραστής μέχρι τα τέλη του Ιουνίου , όταν και αναμένεται να οριστικοποιηθεί το μέγεθος της ποινής του μετά την έφεση.

«Μάχη» αιωνίων δεν αποκλείεται να υπάρξει στο θέμα Ρογκαβόπουλου, ενώ ο Καλάθης πάντοτε θα αποτελεί πόλο έλξης για τις ελληνικές ομάδες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News