ΕΚΤΑΚΤΟ: «Καμπάνα» στον Παναθηναϊκό για το ντέρμπι με Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός-Μπασκόνια: Τόσο κόσμο είχε το ΟΑΚΑ

Με βαρύ πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Αθλητικός δικαστής λίγες μέρες μετά την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ επέβαλλε πρόστιμο ύψους 1.500 στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για κροτίδες και καπνογόνα στις κερκίδες και ακόμα 1.000 ευρώ για επεισόδια εκτός του γηπέδου, πριν την έναρξη του ντέρμπι.

Αναλυτικά όσα αναφέρεται από τον αθλητικό δικαστή:

«Απαλλάσσεται η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ): α) για χρήση λέιζερ και β) για υβριστικό σύνθημα με αποδέκτη φυσικό πρόσωπο, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που διεξήχθη στις 19-3-2023 και

Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ): α) για επεισόδια (καπνογόνα, κροτίδες) εκτός του αγωνιστικού χώρου (κερκίδες) χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ, β) για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο και γ) για επεισόδια στον αμέσως περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων πριν την έναρξη του αγώνα, χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ευρώ, για τον ως άνω αγώνα».

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News