Παπαθεοδώρου: «Έτσι κινείται μεταγραφικά ο ΠΑΟ - Θα γίνει all in, υπάρχει χρήμα...»

Παπαθεοδώρου: «Με την πινελιά του Γιαννακόπουλου το ρόστερ της επόμενης σεζόν» (vid)

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Παπαθεοδώρου ανέλυσε τα δεδομένα στον Παναθηναϊκό μέχρι στιγμής.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε στη MAGIC EUROLEAGUE:

«Ο Παναθηναϊκός θα ψάξει παίκτες έτοιμους, που θα μπουν στο γήπεδο να βάλουν 20 πόντους. Από τη στιγμή που αποφάσισε να γίνει all in, αυτό δεν μπορεί να γίνει με προπονητή και παίκτες λαχεία.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι περίεργη η διαδικασία να ψάχνει τρόπους χωρίς να υπάρχει προπονητής, αλλά ο Παναθηναϊκός έχασε χρόνο την τελευταία τριετία και πλέον πρέπει να κερδίσει το χάντικαπ αυτό με έναν απλό τρόπο. Δίνοντας λεφτά, δεν έχει άλλο τρόπο…

Πώς να πείσει τον παίκτη; Με το πλάνο, όταν θα είναι αργά; Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟ θα μπει στη διαδικασία, όλη τη μεταγραφική σεζόν, θα βγει στην αγορά και θα λέει “πόσα λεφτά είναι να πάρεις; 100 χιλ. οκ. με 200 χιλ έρχεσαι;”.

Η ουσία είναι ότι μετά από 3 άγονα καλοκαίρα, υπάρχει χρήμα και διάθεση. Που δεν υπήρχε… Κάτι έχει αλλάξει. Αυτή είναι η ουσία, αν έχεις λεφτά αγοράζεις μέχρι εκεί που μπορεί να φάσεις.

Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή έχει προπονητή (θα είναι στο τιμ της νέας σεζόν) και τεχνικό διευθυντή. Υπάρχει πλάνο και σχεδιασμός για τη νέα σεζόν».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News