Παναθηναϊκος-Μπαρτσελονα καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 23/3

Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός 82-86: Τα Highlights σε ελληνική περιγραφή

Επιστροφή στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τη Euroleague.

Παναθηναϊκος-Μπαρτσελονα καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της 30ης αγωνιστικής της Euroleague

Επιστροφή στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για τον Παναθηναϊκό (10-19), ο οποίος μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα (74-76) επανέρχεται σε ρυθμό Euroleague και μάλιστα με μεγάλο παιχνίδι απέναντι στην Μπαρτσελόνα (19-10).

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους επιστρέφει για άλλη μια φορά ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ, ώστε να χειροκροτηθεί επίσης για άλλη μια φορά από τον κόσμο, στο πλαίσιο του αμοιβαίου σεβασμού και «δεσίματος» με τον Λιθουανό.

Ουσιαστικό βαθμολογικό κίνητρο δεν υφίσταται για την ομάδα του Χρήστου Σερέλη, η οποία όμως για λόγους γοήτρου θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες, καθώς προέρχεται από 2/2, κόντρα σε Ερυθρό Αστέρα και Βιλερμπάν.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime.

Παναθηναϊκος-Μπαρτσελονα καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ο Χρήστος Σερέλης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο επερχόμενο παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπαρτσελόνα (23/3, 20:30) για την 30η αγωνιστική της Euroleague. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Για τον αποκλεισμό του Τόμας από την Basket League: «Είναι 100% επαγγελματίας. Παρά το γεγονός πως είναι λίγο καιρό στον Παναθηναϊκό, είναι σαν να βρίσκεται στην ομάδα από την αρχή της χρονιάς. Έχει κάνει τρομερή προσπάθεια, μετά και τη δική μου έλευση με την αλλαγή του προπονητικού τιμ. Δυστυχώς μπορούσα να κάνω μόνο μία αλλαγή.

Ήταν μια δύσκολη απόφαση και ό,τι κι αν επέλεγα θα ήταν άδικο! Σκεφτήκαμε ποιος ήταν πιο κοντά στην ελληνική πραγματικότητα και θα μας βοηθούσε όπως είναι κτισμένη η ομάδα. Νομίζω ότι δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο, από το να επιλέξω τον Γκριγκόνις. Η αντιμετώπιση του Τόμας είναι άκρως επαγγελματική και το πόσο σκέφτεται την ομάδα, παρά την απογοήτευσή του».

Τη διάθεση… θυσίας του Παναθηναϊκού: «Ήταν το πρώτο πράγμα που ζητήσαμε. Ήρθαμε τον Φεβρουάριο και δε νομίζω πως μπορούμε να θέλξουμε στο επιθετικό κομμάτι. Έπρεπε να… θυσιαστούμε και να βάλουμε τα κορμιά μας για να πάρουμε νίκες. Ακόμη κάθε παίκτης έπρεπε να βγάλει στοιχεία που δεν είχε δείξει από την αρχή της χρονιάς και πολλές φορές γίνεται σε μεγάλο χρονικό διάστημα αυτό. Η Μπαρτσελόνα είναι ομάδα με πολλή δύναμη και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, με αμυντική προσήλωση».

«Θέλει συνέπεια ο Μαντζούκας»

Για τον Γουίλιαμς: «Έχει έναν πολύ μικρό τραυματισμό που αν ήμασταν διαφορετικά θα μπορούσε να ξεκουραστεί σε κάποιο ματς. Το προσπαθήσαμε με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν είναι εύκολο όπως είδαμε. Θέλουμε να κερδίζουμε όμως και το γεγονός πως επειδή δεν έχουμε ελπίδες για τα playoffs δε μας κάνει αδιάφορους. Χτυπάμε όλα τα παιχνίδια. Δεν είναι εύκολο να ξεκουράσουμε τον Γουίλιαμς, ούτε τους Λι και Ουόλτερς. Οπότε προσπαθούμε να κάνουμε μια διαχείριση. Δε νιώθει άνετα σε όλα τα ματς και έχει παίξει σε πολλά με αυτοθυσία».

Τον Μαντζούκα: «Η μαγική λέξη είναι συνέπεια. Αυτό που περιμένουμε από κάθε παίκτη είναι ποτέ να μη νιώθει σίγουρος, να μη νιώθει άνετος, με την έννοια πως πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει και να διεκδικεί πράγματα. Περιμένουμε να σταθεροποιήσει την απόδοσή του και να γίνει μια σταθερά για την ομάδα. Το ίδιο περιμένουμε και από άλλα παιδιά. Δεν έχω παράπονο από κανέναν τους. Προσπαθούν όλοι. Δεν είναι και πολύ εύκολο όμως το να κερδίζουμε και να παίρνουν χρόνο. Έχουμε ελάχιστες προπονήσεις και προσπαθούμε να τους εντάξουμε όλους».

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News