Δυνατό τεστ στην Ευρωλίγκα! - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Σερέλης: Οι δηλώσεις μετά το διπλό

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ (20:30) στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Euroleague.

Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα για την 30η αγωνιστική της Euroleague

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ (20:30) στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Euroleague. Ο «εξάστερος» παρουσιάζει σταθερά ανοδική πορεία στην απόδοσή του το τελευταίο διάστημα, με τις δύο νίκες απέναντι σε Βιλερμπάν και Ερυθρό Αστέρα να μαρτυρούν του λόγου το αληθές.

Στο τελευταίο χρονικά ματς, το μεσημέρι της Κυριακής, ηττήθηκε στο ντέρμπι από τον Ολυμπιακό για την Basket League (76-74), με την διαιτησία να παίζει καθοριστικό ρόλο. Καθώς στην τελευταία φάση δεν έδωσε καθαρό φάουλ του Φαλ στον Παπαγιάννη. Αποτέλεσμα που αφήνει σίγουρα στην 2η θέση την ομάδα του Χρήστου Σερέλη.

Στην αντίπερα όχθη, η 3η της κατάταξης Μπάρτσα «καίγεται» για τη νίκη, καθώς σε αυτή την περίπτωση θα «κλειδώσει» και μαθηματικά τα Playoffs, ενώ θα αγκαλιάσει το πλεονέκτημα έδρας.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί από το Novasports Prime.

 

Τα τελευταία αγωνιστικά νέα

Χωρίς τους Ντουέιν Μπέικον και Ματέους Πονίτκα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι της 30ης αγωνιστικής της Euroleague κόντρα στην Μπαρτσελόνα (23/3, 20:30). Συνεχίζονται και αυξάνονται τα προβλήματα για τον Χρήστο Σερέλη στο «τριφύλλι»..

Ο Αμερικανός άσος υπέστη διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, αγωνίστηκε τραυματίας στην τελευταία περίοδο, με την κατάστασή του να μην του επιτρέπει να δώσει το «παρών» απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Εκτός θα είναι και ο Πονίτκα, που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από το βαρύ διάστρεμμα στο δεξί του πόδι, κάτι που του στέρησε τη συμμετοχή στο ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους» και θα τον κρατήσει στα «πιτς» και στο ματς με τους Καταλανούς τουλάχιστον.

Δημήτρης Κοντός: «Ο Παναθηναϊκός φτιάχνει ομάδα που δεν θα την ακουμπάει κανείς»

Ο Δημήτρης Κοντός, διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ανακοίνωση του «τριφυλλιού» για ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ, αλλά στην επόμενη μέρα των «πράσινων». Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Η απόφαση είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα φτιάξει και φτιάχνει μια ομάδα που θα δυσκολευθούν να την ακουμπήσουν του χρόνου και να την βγάλουν από την πορεία της… Βήμα – βήμα χωρίς φασαρίες, πιστεύω ότι ο κόσμος θα το καταλάβει το καλοκαίρι».

 

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News