Παναθηναϊκός: ΕΓΚΛΗΜΑ που αυτός ο παίκτης ήταν απενεργοποιημένος

Γκριγκόνις: «Κάποια σφυρίγματα, κάποια άστοχα σουτ, κάποια λάθη παίζουν ρόλο»

Ακόμα και ιδέα να μην έχεις από μπάσκετ, βλέπεις τους παραπάνω αριθμούς και νιώθεις τι ΕΓΚΛΗΜΑ έγινε τόσο καιρό που αυτός ο παίκτης ήταν απενεργοποιημένος.

Ο Μάριους Γκριγκόνις πριν έρθει στον Παναθηναϊκό:

2018-2019: 8.7 πόντους, 2.1 ριμπ., 1.9 ασίστ, 44.2% στα τρίποντα

2019-2019: 11.5 πόντους, 2.6 ριμπ., 2 ασιστ, 44/7% στα τρίποντα

2019-2020: 13.4 πόντους, 2.1 ριμπ., 1.9 ασίστ, 48.1% στα τρίποντα

Ακόμα και ιδέα να μην έχεις από μπάσκετ, βλέπεις τους παραπάνω αριθμούς και νιώθεις τι ΕΓΚΛΗΜΑ έγινε τόσο καιρό που αυτός ο παίκτης ήταν απενεργοποιημένος.

Τα έβαλε (πάλι) τα ποντάκια του στους λιμανίσιους, βγήκαν ωραίες φάσεις στην επίθεση με αυτόν, τον Λι, τον Μπέικον στο παρκέ (από το να είναι μόνος του στο γήπεδο ως επιθετικός πυλώνας ο Ντουέιν, καλύτερα έτσι), γενικά είναι αθλητής που το παρελθόν του εγγυάται ότι μπορεί να βοηθήσει κι όχι να τον έχεις παρκαρισμένο για μήνες λες κι είναι κανένας πρωτάρης.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ανταγωνιστικός χάρη στην καλή παρουσία των περιφερειακών του, έχοντας off τον Πονίτκα, ανύπαρκτο τον Παπαγιάννη, τον Ουίλιαμς να αρχίζει να θυμίζει Οκάρο σε ανυπαρξία και τον Ουόλτερς να μην μπορεί καλά-καλά να σταθεί όρθιος στο παρκέ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News