Παναθηναϊκός: Τα ματς που χάνει ο Πονίτκα

Βόβορας: «Σοβαροί για 40 λεπτά. Υπήρχε διάθεση, δεν κάναμε διαχείριση»

Ο Ματέους Πονίτκα υπέστη ένα βαρύ διάστρεμμα στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Βιλερμπάν.

Έτσι ο τεχνικός του Τριφυλλιού, Χρήστος Σερέλης άφησε εκτός ξένων τον Πολωνό και στην θέση του πήρε τον Μάριους Γκριγκόνις.

Όμως ο παίκτης των πράσινων δεν πρόκειται να χάσει μόνο το ντέρμπι με τον αιώνιο αντίπαλο.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την επιστροφή της αποστολής του ομάδας από την Γαλλία ο διεθνής Πολωνός φόργουορντ υποβλήθηκε σε μαγνητική.

Αυτή επιβεβαίωσε όχι μόνο ότι υπέστη διάστρεμμα αλλά και πως αυτό ήταν βαρύ με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διευκρινιστεί το ακριβές διάστημα της απουσίας του.

Το σίγουρο είναι ότι θα χάσει το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 19η αγωνιστική της Basket League στο ΟΑΚΑ αλλά και αυτό της Πέμπτης (23/3) με την Μπαρτσελόνα εντός έδρας για την Euroleague.

Το πιθανότερο σενάριο απουσίας του Πονίτκα από τις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού είναι οι δύο εβδομάδες.

Αν αυτό επιβεβαιωθεί τότε θα επιστρέψει στη δράση τον Απρίλιο χάνοντας τα υπόλοιπα παιχνίδια του Μαρτίου.

Να θυμίσουμε ότι ο Πονίτκα τραυματίστηκε στο τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου του παιχνιδιού της Πέμπτης με την Βιλερμπάν καθώς γύρισε το δεξί πόδι του αποχωρώντας από την αναμέτρηση.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News