Βιλερμπαν-Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 16/3

Βιλερμπαν-Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 16/3

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Βιλερμπάν στην 29η αγωνιστική της Euroleague (22:00).

Βιλερμπαν-Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της 29ης αγωνιστικής της Euroleague

Ο Παναθηναϊκός θέλει να δώσει συνέχεια στα «ροζ φύλλα» αγώνα στην Euroleague κόντρα στην Βιλερμπάν (22:00, 16/03). Ο «εξάστερος» την περασμένη εβδομάδα χάρη σε ένα εντυπωσιακό σερί στο φινάλε (30-5), ξεπέρασε το εμπόδιο του Ερυθρού Αστέρα (75-66) και έβαλε τέλος στο αρνητικό πρόσημο που έφεραν οι έξι διαδοχικές ήττες. Κορυφαίος ήταν ο Γιώργος Παπαγιάννης με 17 πόντους, 7 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Την μεγάλη αυτή νίκη, ακολούθησε η ήττα από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη για το πρωτάθλημα. Η εμφάνιση ήταν η χειρότερη φετινή στη λίγκα και προκάλεσε τριγμούς εντός των αποδυτηρίων. Ο Χρήστος Σερέλης ζήτησε σοβαρότητα από τους παίκτες του ενόψει της επίσκεψης στο «Αστρομπάλ» και το πρώτο διπλό στην Ευρώπη το 2023.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime.

Βιλερμπαν-Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές του ΕΣΑΚΕ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για παρεμβάσεις και κατέληξε για την ομάδα της επόμενης σεζόν που φτιάχνει ο Παναθηναϊκός. Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ στο μήνυμά του μέσω του λογαριασμού του στο Instagram έκανε ξεκάθαρες τις προθέσεις του.

«Μετά τις εκλογές της ΕΟΚ, νέα παρέμβαση Νέας Δημοκρατίας και αυτού του τύπου που έχουν βάλει εκεί και τον λένε υφυπουργό Αθλητισμού. Έχει αρχίσει και παίρνει μία μία τις ομάδες τηλέφωνο για να ψηφίσουν Γαλατσόπουλο στις εκλογές του ΕΣΑΚΕ, παρέα με τον Ολυμπιακό.

Αυτό που δεν καταλαβαίνετε είναι ότι η ομάδα που θα φτιαχτεί θα κερδίζει κι εσάς, θα κερδίζει και το κόμμα σας, θα κερδίζει τα πάντα. Όχι στη Β’, στη Δ’ θα πάτε την επόμενη φορά. Αυτό δεν έχετε καταλάβει».

Μάλιστα, λίγο αργότερα ο Γιαννακόπουλος έγραψε στο Instagram: «Αν αυτός ο Ολυμπιακός and friends φοβούνται τόσο πολύ τον φετινό Παναθηναϊκό και επιστρατεύουν τα πλέον σκληροπυρηνικά όπλα που διαθέτουν για να μην κάτσει η στραβή, αδυνατώ να σκεφτώ πώς θα αντιμετωπίσουν τα χρόνια που έρχονται…».

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News