Γκουντάιτις: «Προσπαθούμε να χτίσουμε κάτι καινούργιο με έναν καινούργιο προπονητή στην άκρη του πάγκου»
Ο Αρτούρας Γκουντάιτις μίλησε για την νέα εποχή στην οποία έχει μπει ο Παναθηναϊκός μετά την απομάκρυνση του Ντέγιαν Ράντονιτς.
Αναλυτικά όσα είπε στο bnsports:
Τι έκανε καλά ο Παναθηναϊκός Αρτούρας και έφτασε στη νίκη; Πως είδες τους συμπαίκτες σου;
«Τα παιδιά έκαναν ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο, έδωσαν βάση στην άμυνα, προσπάθησαν για κάθε μπάλα.
Η ομάδα εμφανίστηκε βελτιωμένη σήμερα, εμφάνισε στο παρκέ στο δεύτερο μέρος κάποια από τα πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις και γι΄ αυτό έφτασε στη νίκη»
Μετά από 6 συνεχόμενες ήττες, ο Παναθηναϊκός πήρε το ροζ φύλλο αγώνα. Πιστεύεις ότι αυτή η νίκη και ο τρόπος που ήρθε, ήταν αυτό που χρειαζόταν η ομάδα;
«Νομίζω ότι είναι ένα καλό πρώτο βήμα για να γίνουμε περισσότερο ομάδα. Προσπαθούμε να χτίσουμε κάτι καινούργιο με έναν καινούργιο προπονητή στην άκρη του πάγκου.
Πάντα όταν κερδίζεις, καταλαβαίνεις ότι κάτι κάνεις καλά και όταν χάνεις το αντίστροφο. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια που γίνεται.
Οφείλουμε να σκεφτόμαστε θετικά, υπάρχει ακόμα ένας στόχος, να κατακτήσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα και εκεί πρέπει να εστιάσουμε».
Ποια είναι η πορεία με τον τραυματισμό σου; Πως αισθάνεσαι;
«Είμαι καλά. Θα μπορέσω να αγωνιστώ στον αγώνα της Δευτέρας για τηBasket League στη Θεσσαλονίκη (σ.σ 13/3 κόντρα στον ΠΑΟΚ, 19:05 στο Παλατάκι).
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Η λεπτομέρεια που καθορίζει την έδρα της ρεβάνς
- Παναθηναϊκός: «Στο κάδρο ο Πάτρικ Μπεργκ, οι υψηλές απαιτήσεις της Μπόντο Γκλιμτ»
- Παναθηναϊκός: Γι' αυτό τα «έσκασε» για Τεττέη, Παντελίδη!
- Παναθηναϊκός: Τα «αόρατα εκατομμύρια» στην υπόθεση Αντίνο
- Παναθηναϊκός: O νέος ρόλος του Μπακασέτα που έδωσε απαντήσεις