Παναθηναϊκος–Ερυθρος Αστερας καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 10/3

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη...

Ο Παναθηναϊκός αναζητά επιστροφή στις νίκες και υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ (21:00).

Παναθηναϊκος–Ερυθρος Αστερας καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της 28ης αγωνιστικής της Euroleague

Ο Παναθηναϊκός αναζητά επιστροφή στις νίκες και υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ (21:00) στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Euroleague. Η αυλαία της «διαβολοβδομάδας» πέφτει για τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με την αναμέτρηση κόντρα στους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου. Η ήττα στο Πριγκιπάτο από τη Μονακό (84-70) ήταν άλλος ένας κρίκος στην αλυσίδα των ηττών για το «τριφύλλι».

Πλέον, έχει 6 συνεχόμενες, έχοντας υποχωρήσει στο 8-19. Η τελευταία νίκη του Παναθηναϊκού στην Euroleague ήταν το 89-65 επί της Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ πριν από 43 ημέρες (26/1) και καλείται να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί, πανηγυρίζοντας την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη υπό τις οδηγίες του Χρήστου Σερέλη.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime.

Παναθηναϊκος–Ερυθρος Αστερας καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ο Ματ Τόμας εξήγησε τι ήταν αυτό που δεν λειτούργησε για τον Παναθηναϊκό και ήρθε η ήττα από την Μονακό και έθεσε ως στόχο την άμεση επιστροφή στις νίκες. Διαβάστε τι είπε ο άσος του Παναθηναϊκού στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης.

«Ήμασταν ανταγωνιστικοί. Αυτό ήταν ένα θέμα που είχα παρατηρήσει από τότε που ήρθα πως δεν παίζαμε σταθερά στα 40 λεπτά. Αν θες να κερδίσεις στην Ευρωλίγκα πρέπει να παίξεις για 40 λεπτά για να κερδίσεις.

Έχουμε ένα ταλαντούχο ρόστερ, έχουμε κάποιους τραυματισμούς. Δεν ψάχνουμε για δικαιοογίες. Έχουμε αρκετούς παίκτες που μπορούν να κερδίσουν παιχνίδια. Κανείς δεν ψάχνει δικαιολογίες. Πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε.

Από την πλευρά μου προσπαθώ να είμαι επιθετικός, να βρω τα σημεία μου και να παίρνω καλά σουτ. Προσπαθώ να συνηθίσω τους συμπαίκτες μου. Είμαι εδώ έναν μήνα και μέσα στο πρώτο 10ήμερο είχαμε αλλαγή προπονητή. Σιγά σιγά βρίσκω τα πατήματά μου.

Περιμένουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Έχουμε μια εκυαιρία μπροστά μας την Παρασκευή, αυτή είναι η ομορφιά. Θέλουμε να αντιδράσουμε άμεσα και να επιστρέψουμε στο δρόμο των εποτυχιών. Δεν παίρνουμε την ήττα χαλαρά».

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News