Τόνι Μπίλιτς: Ένα ταλέντο από την Κροατία για τον Εξάστερο!
Μια ενδιαφέρουσα περίπτωση έρχεται από την Κροατία και ακούει στο όνομα Τόνι Μπίλιτς.
Αν θέλει ο Παναθηναϊκός να βρει ξανά το μέγεθός του, θα πρέπει να ανεβάσει «στροφές» στο θέμα σκάουτινγκ, σαν τον παλιό καλό καιρό.
«Διαμαντάκια» ψάχνει ο Παναθηναϊκός, ποντάρει κυρίως στη νέα φουρνιά των Ελλήνων, αλλά αν βρεθεί και κάτι σημαντικό εκτός συνόρων, δεν θα το αγνοήσει.
Όπως έχετε διαβάσει τις τελευταίες μέρες, προχωράει του Μπετσίροβιτς, ο οποίος ήδη λειτουργεί σαν μυστικός σύμβουλος.
Και σε αυτό το σημείο, αξίζει να συνδέσουμε την Τσεντεβίτα για μια ενδιαφέρουσα περίπτωση γκαρντ (εκεί… καίγεται χρόνια η ομάδα), εκείνη του 18χρονου – από τον περασμένο μήνα – Τόνι Μπίλιτς.
Θα άξιζε να ρίξει μερικές «ματιές» ο Παναθηναϊκός, εξάλλου, αποκτάει και τα μέσα σιγά-σιγά για να επεκτείνει… τα μάτια του στην αγορά. Ο Μπίλιτς θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα της Τσεντεβίτα, αλλά και του μπάσκετ της Κροατίας.
Και οι Κροάτες συνήθως «κολλάνε» με το Τριφύλλι και το ΟΑΚΑ…
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- ΒΟΜΒΑ Βαρούχα: «Έπρεπε να ακυρωθεί το γκολ στο 0-1, άουτ, έπρεπε να παρέμβει το VAR»
- Μπενίτεθ: Η αναφορά στη διάταξη της νέας σεζόν - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου
- Κατσαρός: «Αν ήμουν Μπενίτεθ, θα πήγαινα στον Αλαφούζο και θα του έλεγα...» (vid)
- Βίντεο: Βαρύ το κλίμα, στη Θύρα 13 οι παίκτες - Αποδοκιμασίες και συνθήματα
- Παναθηναϊκός: «Σε δύσκολη θέση ο Μπενίτεθ, στο 50-50 να βγάλει τη χρονιά»