Μεντιλίμπαρ: Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 0-2
Δείτε τι δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός:
Είχαμε ευκαιρίες και οι δύο ομάδες στο πρώτο μέρος. Εμείς βάλαμε όμως γκολ και κάναμε γκολ τις ευκαιρίες μας κι αυτό έκανε τη διαφορά. Το γεγονός ότι σκοράραμε στις καθυστερήσεις δεύτερο γκολ μας έδωσε τη δυνατότητα να διαχειριστούμε τη συνέχεια με ηρεμία και να φτάσουμε στη νίκη στο τέλος.
Ήταν το ζητούμενο να αντιδράσουμε. Ξέραμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε και σήμερα ήταν μονόδρομος. Μένουν τέσσερα ματς και πιστεύω ότι υπάρχει το περιθώριο ώστε να τα καταφέρουμε παρά το γεγονός ότι οι βαθμοί είναι αρκετοί ακόμα.
Ο Ολυμπιακός ήταν πάντα μια ομάδα που στις στιγμές που έπρεπε έδειξε την κλάση του και τη δύναμή του. Αυτό κάνουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε όσο περνάει από το χέρι μας. Για τα υπόλοιπα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μπενίτεθ: "Ήμασταν ανταγωνιστικοί" - Οι δηλώσεις μετά το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
- Συναγερμός στη Βαλένθια πριν τον Παναθηναϊκό: Χτύπησε στο πρόσωπο ο Κι
- ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 2-1: Τα γκολ και τα highlights
- Αλλάζει το τηλεοπτικό τοπίο: Τι ισχύει με Παναθηναϊκό, Cosmote TV και Nova
- Η πρόβλεψη του Μπλαζεβίτσιους για τον νικητή του Game 5 στο Βαλένθια-Παναθηναϊκός