Μεντιλίμπαρ: Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 0-2
Δείτε τι δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός:
Είχαμε ευκαιρίες και οι δύο ομάδες στο πρώτο μέρος. Εμείς βάλαμε όμως γκολ και κάναμε γκολ τις ευκαιρίες μας κι αυτό έκανε τη διαφορά. Το γεγονός ότι σκοράραμε στις καθυστερήσεις δεύτερο γκολ μας έδωσε τη δυνατότητα να διαχειριστούμε τη συνέχεια με ηρεμία και να φτάσουμε στη νίκη στο τέλος.
Ήταν το ζητούμενο να αντιδράσουμε. Ξέραμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε και σήμερα ήταν μονόδρομος. Μένουν τέσσερα ματς και πιστεύω ότι υπάρχει το περιθώριο ώστε να τα καταφέρουμε παρά το γεγονός ότι οι βαθμοί είναι αρκετοί ακόμα.
Ο Ολυμπιακός ήταν πάντα μια ομάδα που στις στιγμές που έπρεπε έδειξε την κλάση του και τη δύναμή του. Αυτό κάνουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε όσο περνάει από το χέρι μας. Για τα υπόλοιπα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- ΒΟΜΒΑ Βαρούχα: «Έπρεπε να ακυρωθεί το γκολ στο 0-1, άουτ, έπρεπε να παρέμβει το VAR»
- Μπενίτεθ: Η αναφορά στη διάταξη της νέας σεζόν - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου
- Κατσαρός: «Αν ήμουν Μπενίτεθ, θα πήγαινα στον Αλαφούζο και θα του έλεγα...» (vid)
- Βίντεο: Βαρύ το κλίμα, στη Θύρα 13 οι παίκτες - Αποδοκιμασίες και συνθήματα
- Παναθηναϊκός: «Σε δύσκολη θέση ο Μπενίτεθ, στο 50-50 να βγάλει τη χρονιά»