Παναθηναϊκός - Κολοσσός καναλι ωρα: Τηλεοπτική μετάδοση 17/2

Μπόσκοβιτς: «Περιμέναμε δύσκολο παιχνίδι, αδειάσαμε κόντρα στη Βαλένθια»

Ο Παναθηναϊκός στοχεύει στον πρώτο τίτλο του 2023, στο Final-8 του Κυπέλλου μπάσκετ.

Παναθηναϊκός – Κολοσσός καναλι ωρα: Η τηλεοπτική μετάδοση του προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο Παναθηναϊκός στοχεύει στον πρώτο τίτλο του 2023, στο Final-8 του Κυπέλλου μπάσκετ. Για τη διοργάνωση που διεξάγεται στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου (16-19/2), οι καταστάσεις είναι οριακές με τα φαβορί να έχουν δύσκολο έργο.

Οι «πράσινοι» διεκδικούν την κούπα και αυτή τη σεζόν ως κυρίαρχοι του θεσμού, καθώς έχουν διπλάσιες κατακτήσεις (20) σε σχέση με τον δεύτερο της λίστας Ολυμπιακό (10). Στόχος είναι να επιστρέψουν στους θριάμβους, μετά την περσινή απώλεια. Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς αρχίζει τις υποχρεώσεις της στο Final-8 στον προημιτελικό απέναντι στον Κολοσσό (17/2, 19:15).

Η συνέχεια περιλαμβάνει πιθανή διασταύρωση με τον… αιώνιο πελάτη στα ημιτελικά (18/2), ο οποίος αντιμετωπίζει τον Άρη (17/2, 15:45).

Παναθηναϊκός-Κολοσσός με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 19:15. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από την ΕΡΤ3.

Παναθηναϊκός – Κολοσσός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ο Γιώργος Παπαγιάννης που έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει τη συμμετοχή στην διοργάνωση έκανε λόγο για παιχνίδια γιορτή του ελληνικού μπάσκετ. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας σέντερ.

«Είμαστε χαρούμενοι για αυτό τον θεσμό και μακάρι να συνεχίσει να υπάρχει και τα επόμενα χρόνια. Ο Παναθηναϊκός θέλει να διεκδικεί και να κερδίζει τους τίτλους, ασχέτως για το πώς πάει η σεζόν. Όπως και να είναι η δική μας εικόνα, θέλουμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο.

Ξεκινάμε με πρώτο αντίπαλο τον Κολοσσό και στην συνέχεια θα κοιτάξουμε και τα επόμενα. Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές, να απολαύσει ο κόσμος το θέαμα και ας κερδίσει ο καλύτερος».

Από την πλευρά του ο Ντέγιαν Ράντονιτς ήταν λακωνικός στην συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης. Αγωνιστικά, πολύ κοντά στο «διαζύγιο» με τον Άντριου Άντριους φαίνεται πως έχει φτάσει η διοίκηση. Ο Αμερικανός, να θυμίσουμε, έχει ζητήσει και το opt out του καλοκαιριού, για να λύσει το συμβόλαιο του.

Από το «τριφύλλι» έχουν ανταποκριθεί απόλυτα στις απαιτήσεις του, για να πάνε στην Κρήτη με το καλύτερο δυνατό ρόστερ. Σήμερα, λοιπόν, αναμένεται να δώσει την οριστική του απάντηση, ώστε να υπάρξει αμέσως μετά η αλλαγή στο ρόστερ του Παναθηναϊκού στον ΕΣΑΚΕ. Να σημειωθεί πως η λίστα για την Basket League και το Κύπελλο είναι ίδια.

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News