Παναθηναϊκός: Ποσό «χρυσάφι» για να φύγει ο Άντριους

Ο Παναθηναϊκός βρίσκει τη λύση με τον Άντριου Άντριους, βάζοντας το χέρι στην τσέπη!

Παναθηναϊκός: Ποσό «χρυσάφι» για να φύγει ο Άντριους

Οπως διαβάσατε από τα ξημερώματα της Τετάρτης, ο Άντριου Άντριους αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό!

Οι «πράσινοι», που τις τελευταίες ημέρες και ενόψει του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας είχαν εντείνει τις προσπάθειές τους, προκειμένου να εντάξουν τον Τόμας, αλλά και τον Ουόλτερς, στην τελική επτάδα των ξένων, βρήκαν τη χρυσή τομή με τον 29χρονο, ο οποίος -και αν δεν προκύψει κάτι συγκλονιστικό- αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν!

Ο Άντριους, να θυμίσουμε, έχει ζητήσει όλο το φετινό συμβόλαιο συν το ποσό που προβλέπεται για το opt out του καλοκαιριού (περί τις 100.000€).

Kαι από το «τριφύλλι» έχουν ανταποκριθεί απόλυτα στις απαιτήσεις του, για να πάνε στην Κρήτη με το καλύτερο δυνατό ρόστερ.

Αποκάλυψη: «O Ποτσέκο σε πρώτο πλάνο για αντι-Ράντονιτς!» (pic)

Ο Παναθηναϊκός έχει στα υπόψιν του τον Τζιανμάρκο Ποτσέκο για τον πάγκο.

Μπορεί το Τριφύλλι να παίζει στο Ηράκλειο για τον τον τίτλο του Κύπελλο, ωστόσο την ίδια στιγμή σκέφτεται και την επόμενη μέρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας Live sport, ο Παναθηναϊκός κοιτάζει τον επόμενο προπονητή του και ανάμεσα στα ονόματα που έχει λοκάρει είναι και αυτό του Ποτσέκο.

Πρόκειται για τον 50χρονο προπονητή της Εθνικής Ιταλίας , ο οποίος δούλεψε σαν assistant στην Αρμάνι Μιλάνο και νωρίτερα στην Ντιναμό Σάσαρι.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Παναθηναϊκός: Ποσό «χρυσάφι» για να φύγει ο Άντριους

Η συνέντευξη Τύπου του Final 8 του Κυπέλλου ΟΠΑΠ

Το Κύπελλο ΟΠΑΠ Final 8 διανύει ήδη την δική του εβδομάδα, η οποία άρχισε με τη συνέντευξη Τύπου της ΕΟΚ στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας με τους προπονητές και τους αρχηγούς των οχτώ ομάδων που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο 16-19 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το «παρών» έδωσαν και αναφέρθηκαν στο πρώτο Final 8 στην ιστορία του θεσμού ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο Πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Νίκος Νικολόπουλος και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς, δήλωσε στη δική του τοποθέτηση ότι: «Η προσέγγισή μας είναι ότι επικεντρωνόμαστε στο πρώτο ματς, με τον Κολοσσό. Προέχει βέβαια το αποψινό παιχνίδι με τον Προμηθέα, μετά θα δώσουμε βάση στο Κύπελλο».

Από μέρους του ο αρχηγός του «τριφυλλιού», Γιώργος Παπαγιάννης τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που δημιουργήθηκε ο θεσμός του Final 8 και στην Ελλάδα.

Ο Παναθηναϊκός έχει πάντα στόχο να κατακτά τίτλους, ανεξάρτητα από το πώς είναι η δική μας χρονιά, που δεν έχει πάει όπως θέλουμε. Ξεκινάμε με το παιχνίδι με τον Κολοσσό, που είναι σημαντικό, και μετά θα δούμε τα επόμενα. Να ευχηθώ να γίνουν ωραίοι αγώνες και ας κερδίσει ο καλύτερος».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr