Τέλος ο Άντριους από τον Παναθηναϊκό!

Σφραγίστηκε επιτέλους το διαζύγιο Παναθηναϊκού – Άντριους μετά από καθυστέρηση πολλών μηνών!

Απελπισμένοι με Άντριους στον Παναθηναϊκό: «Απέρριψε την πρόταση και... εκδικείται!» (vid)

Στο… παρά πέντε ο Παναθηναϊκός βρήκε λύση με τον Άντριου Άντριους και απαλλάχθηκε από ένα μεγάλο βάρος, καθώς ο τελευταίος είχε μια θέση στην 7άδα των ξένων της ομάδας.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του BN Sports.gr ο Αμερικανός γκαρντ συμφώνησε να λάβει ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων του διετούς διάρκειας συμβολαίου που υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι και έδωσε τα χέρια για τη λύση του κάτι που ελευθερώνει τον Παναθηναϊκό όσον αφορά στις θέσεις των ξένων.

Η είδηση αυτή είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστη για τον Παναθηναϊκό που πλήρωσε μεν αδρά την αποζημίωση του παίκτη, αλλά, τουλάχιστον, λύθηκαν τα χέρια του Ντέγιαν Ράντονιτς αναφορικά με τους ξένους.

Πλέον οι πράσινοι μπορούν να εντάξουν στην 7αδα των ξένων έναν ακόμη παίκτη εκ των Νέιτ Ουόλτερς και Μάριους Γκριγκόνις που είναι αυτή τη στιγμή εκτός πρωταθλήματος και στη συνέχεια από αυτούς τους 7 να επιλέξουν τους 6 για το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Άντριους ήταν ένα στοίχημα που επέλεξαν να δοκιμάσουν οι Αργύρης Πεδουλάκης και Ντέγιαν Ράντονιτς το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο, εκείνος «κόπηκε» από τον πρώτο μήνα από την ομάδα…

Η συνέντευξη Τύπου του Final 8 του Κυπέλλου ΟΠΑΠ

Το Κύπελλο ΟΠΑΠ Final 8 διανύει ήδη την δική του εβδομάδα, η οποία άρχισε με τη συνέντευξη Τύπου της ΕΟΚ στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας με τους προπονητές και τους αρχηγούς των οχτώ ομάδων που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο 16-19 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το «παρών» έδωσαν και αναφέρθηκαν στο πρώτο Final 8 στην ιστορία του θεσμού ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο Πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Νίκος Νικολόπουλος και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς, δήλωσε στη δική του τοποθέτηση ότι: «Η προσέγγισή μας είναι ότι επικεντρωνόμαστε στο πρώτο ματς, με τον Κολοσσό. Προέχει βέβαια το αποψινό παιχνίδι με τον Προμηθέα, μετά θα δώσουμε βάση στο Κύπελλο».

Από μέρους του ο αρχηγός του «τριφυλλιού», Γιώργος Παπαγιάννης τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που δημιουργήθηκε ο θεσμός του Final 8 και στην Ελλάδα.

Ο Παναθηναϊκός έχει πάντα στόχο να κατακτά τίτλους, ανεξάρτητα από το πώς είναι η δική μας χρονιά, που δεν έχει πάει όπως θέλουμε. Ξεκινάμε με το παιχνίδι με τον Κολοσσό, που είναι σημαντικό, και μετά θα δούμε τα επόμενα. Να ευχηθώ να γίνουν ωραίοι αγώνες και ας κερδίσει ο καλύτερος».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr