Παναθηναϊκός: Περιμένουμε την τριάδα φωτιά στην ενδεκάδα!

ΝΑΙΙΙΙ ΠΑΛΑΣΙΟΣ - Αυτό είναι το τεράστιας σημασίας γκολ του «Τούκου» κόντρα στον Άρη (vid)

Με τον Σεμπαστιάν Παλάσιος να αναδεικνύεται σε «χρυσή αλλαγή», ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Η ομάδα του υπηρεσιακού Απόστολου Τερζή προηγήθηκε με τον Μόουζες Οντουμπάτζο (10′), αλλά τα γκολ των Ντάνιελ Μαντσίνι (36′) και Παλάσιος (86′) χάρισαν τη νίκη στους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος πρόλαβε να κάνει αισθητή την παρουσία του, αφού είχε δύο τελικές με δύο σουτ εκτός περιοχής: το ένα που κόντραρε και πέρασε κόρνερ και το άλλο, με βολέ που δεν βρήκε εστία από πολύ καλό σημείο.

Τελικά, πήρε το αίμα του πίσω για τις χαμένες ευκαιρίες με το γκολ στο 86’ για να χαρίσει μια μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Από εκεί και πέρα περιμένουμε να δούμε τους Παλάσιος, Μαντσίνι και παρέα στην ενδεκάδα από την αρχή, με δεκάρι τον άλλο Λατίνο, τον Μπερνάρ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News