Παναθηναϊκός - Προμηθέας καναλι ωρα: Τηλεοπτική μετάδοση 13/2

Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός 83-68: Τα highlights από την ήττα του Εξάστερου

Παναθηναϊκός – Προμηθέας καναλι ωρα: Η τηλεοπτική μετάδοση της 16ης αγωνιστικής της Basket League

Να επουλώσει τον πληγωμένο του εγωισμό και να πάει σε καλό μουντ στο Κύπελλο, θα επιχειρήσει ο «εξάστερος» κόντρα στον Προμηθέα (13/02, 19:15). Το σύνολο του Ντέγιαν Ράντονιτς ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα σβήσει την πικρία της ήττας από την Βαλένθια στο ΟΑΚΑ (92-91), το βράδυ της Παρασκευής με το buzzer beater του Τζόουνς.

Ματ Τόμας και Δημήτρης Αγραβάνης έκαναν το επίσημο ντεμπούτο στο εν λόγω ματς και αναμένεται να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής απόψε. Βέβαια, για τον πρώτο υπάρχει ο γνωστός κίνδυνος των «ξένων», αφού ο Άντριους δεν δέχεται να υπογράψει το χαρτί και να αφήσει κενό χώρο στο ρόστερ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Παναθηναϊκός έχει δημιουργήσει ισχυρή παράδοση στην ιστορία αυτών των αγώνων, αφού ο Προμηθέας τον νίκησε μόνο μία φορά. Πιο συγκεκριμένα μετράει 15 νίκες και 1 ήττα σε επίπεδο λίγκας (7-1 στο ΟΑΚΑ)!

Παναθηναϊκός-Προμηθέας με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 19:15. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από την ΕΡΤ3.

Παναθηναϊκός – Προμηθέας καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Στα… πιτς για δεύτερο σερί ματς του Παναθηναϊκού είναι πιθανό να παραμείνει ο Γιώργος Παπαγιάννης. Ο διεθνής σέντερ δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση της Κυριακής (12/2) και –εκτός απροόπτου- δεν θα υπολογίζεται ούτε για την αναμέτρηση με τον Προμηθέα Πάτρας για τη 16η αγωνιστική της Basket League.

Συνεπώς, ο αρχηγός του «τριφυλλιού» αναμένεται να απέχει, όπως κόντρα στη Βαλένθια, προκειμένου να προφυλαχθεί ενόψει του Final 8 του Κυπέλλου. Από ‘κει και πέρα, μέρος του προγράμματος έβγαλαν οι Ματέους Πονίτκα και Νέιτ Γουόλτερς, που και εκείνοι δεν αναμένεται να αγωνιστούν κόντρα στον Προμηθέα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News