Παναθηναϊκός - Βαλένθια καναλι ωρα: Τηλεοπτική μετάδοση 10/2

Με πολλές απουσίες η Βαλένθια κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Παναθηναϊκός – Βαλένθια καναλι ωρα: Η τηλεοπτική μετάδοση της 24ης αγωνιστικής της Euroleague

O Παναθηναϊκός αναζητά την επιστροφή στις επιτυχίες στην EuroLeagueκαι υποδέχεται την Βαλένθια στο ΟΑΚΑ (21:00), στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς κάθε άλλο παρά θετική πορεία διαγράφει και στη φετινή διοργάνωση, με το ρεκόρ 8-15 να την έχει περιορίσει στην 15η θέση της κατάταξης. Στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ θα υποδεχθεί την Βαλένθια, που έχει ρεκόρ 12-11 και είναι δυνατά μέσα στο παιχνίδι διεκδίκησης μιας θέσης στα Playoffs, όντας σε ισοβαθμία με άλλες τρεις ομάδες στην 7η θέση (Παρτίζαν, Μακάμπι, Ζαλγκίρις).

Η ευρεία νίκη επί της Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ με το τρομερό δεύτερο ημίχρονο ήταν… πυροτέχνημα, καθώς η «διαβολοβδομάδα» συνοδεύτηκε από δύο κακές εμφανίσεις επί ισπανικού εδάφους και ισάριθμες ήττες, από Ρεάλ (83-68) και Μπασκόνια (95-90).

Παναθηναϊκός-Βαλένθια με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 21:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Novasports Prime HD.

Παναθηναϊκός – Βαλένθια καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ο Ντουέιν Μπέικον αναφέρθηκε στις προσθήκες των Ματ Τόμας – Δημήτρη Αγραβάνη ενόψει του αυριανού (10/2) αγώνα με την Βαλένθια. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Θα είναι σίγουρα ένα σκληρό παιχνίδι. Όμως με τις προσθήκες νέων παικτών αλλά και τους παλαιότερους νομίζω θα είμαστε εντάξει. Έχουμε, ιδιαίτερα με τους νέους παίκτες, κάποια κομμάτια που μπορούν να μας βοηθήσουν πολύ. Απλά θα πρέπει να ενώσουμε τα κομμάτια μέσω των προπονήσεων και να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο στο παρκέ», σημείωσε αρχικά ο Μπέικον, προτού σταθεί σε αυτά που πρέπει να κάνει καλύτερα το «τριφύλλι» σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου κόντρα στους Ισπανούς:

«Να μην αργήσουμε να μπούμε στον αγώνα. Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα στο πρώτο παιχνίδι, υπήρχαν εναλλαγές στο σκορ. Μετά, στο δεύτερο ημίχρονο μείναμε πίσω και έπρεπε να επιστρέψουμε και καταφέραμε να πάμε τον αγώνα στην παράταση. Αν μπορούμε να το αποφύγουμε αυτό και να βγούμε απ’ την αρχή και να παίξουμε 40 λεπτά καλού μπάσκετ, δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News