Χαμός στον Ερυθρό Αστέρα: Το «ρατσιστές καργ... δές» και η θέση του Μπέντιλ

Χαμός στον Ερυθρό Αστέρα: Το «ρατσιστές καργ... δές» και η θέση του Μπέντιλ

Ο Ερυθρός Αστέρας περνάει κρίση, μετρώντας 4 σερί ήττες στην EuroLeague.

Κάτι δείχνει να έχει χαλάσει το κλίμα. Και ένα ηχητικό μήνυμα που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στην Σερβία, στο οποίο φέρεται να μιλάει ο Μπεν Μπέντιλ έκανε χειρότερα τα πράγματα.

Στο μήνυμα που διέρρευσε, ο Γκανέζος φέρεται να μιλάει με ένα γνωστό του και να αναφέρει ότι οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα είναι “ρατσιστές καργ… δές” και τους μισεί, ενώ προσθέτει ότι έχει να πληρωθεί δύο μήνες και στο τέλος της σεζόν θα πάει στην Ιταλία.

Στο άκουσμα αυτής της είδησης ο Μπέντιλ ξέσπασε, δηλώνοντας ότι αυτή δεν είναι η φωνή του και όλα είναι ψέμματα, αναφέροντας: “Για να είμαι ξεκάθαρος, αυτή η βλακεία είναι ένα ψέμα. Δεν έχω πει ποτέ κάτι τέτοιο και αυτή δεν είναι η φωνή μου! Σταματήστε να μου στέλνετε αυτές τις βλακείες! Τίποτα δεν είναι αλήθεια”.

Αυτό που μένει πλέον, είναι να φανεί τι θα ακολουθήσει στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά και στον Μπέντιλ.

Δείτε παρακάτω:

 

Μεγάλη πρόταση για Άντριους – Τελική ημερομηνία για το «ναι»

Ο Άντριου Άντριους συνεχίζει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό αν και βρίσκεται εκτός πλάνων.

Ο Αμερικανός έχει ενοχληθεί από τον τρόπο που του φέρθηκε ο Ντέγιαν Ράντονιτς και κάθεται πάνω στο συμβόλαιο του ενώ δεν αφήνει τη  θέση του για το ρόστερ του πρωταθλήματος για να την πάρει κάποιος συμπαίκτη του.

Ακόμα έχει αρνηθεί όλες τις προτάσεις που έχουν έρθει για αυτόν με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να βρει μία λύση μαζί του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, για τον Αμερικανό ήρθε νέα πρόταση από την Βενέτσια την οποία ο παίκτης πρέπει να αποδεχθεί μέχρι την Τρίτη 7/2 καθώς τότε τελειώνουν οι μεταγραφές για τις ομάδες του Eurocup.

Η Βενέτσια έχει κάνει την πιο μεγάλη πρόταση από όλες τις ομάδες οικονομικά ενώ καλύπτει το 95% του συμβολαίου του στον Παναθηναϊκό.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός έχει προτείνει στο παίκτη να καλύψει το υπόλοιπο 5% και να του δώσει  τους επόμενους 2 μισθούς του.

Αυτή η πρόταση έχει γίνει εδώ και δύο μέρες με τον Άντριους να συνεχίζει να εμφανίζεται αρνητικός προς το παρόν.

Μένει να δούμε αν ο Αμερικανός θα αλλάξει στάση και θα αποδεχτεί την πρόταση της Ιταλικής ομάδας  ή θα συνεχίσει να κάθεται πάνω στο συμβόλαιο του στον Παναθηναϊκό με τον χρόνο όπως προείπαμε να πιέζει.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News