Μεγάλη πρόταση για Άντριους - Τελική ημερομηνία για το «ναι»

Παναθηναϊκός: Ο παίκτης που βελτιώνεται και βγαίνει μπροστά

Ο Άντριου Άντριους συνεχίζει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό αν και βρίσκεται εκτός πλάνων.

Ο Αμερικανός έχει ενοχληθεί από τον τρόπο που του φέρθηκε ο Ντέγιαν Ράντονιτς και κάθεται πάνω στο συμβόλαιο του ενώ δεν αφήνει τη  θέση του για το ρόστερ του πρωταθλήματος για να την πάρει κάποιος συμπαίκτη του.

Ακόμα έχει αρνηθεί όλες τις προτάσεις που έχουν έρθει για αυτόν με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να βρει μία λύση μαζί του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, για τον Αμερικανό ήρθε νέα πρόταση από την Βενέτσια την οποία ο παίκτης πρέπει να αποδεχθεί μέχρι την Τρίτη 7/2 καθώς τότε τελειώνουν οι μεταγραφές για τις ομάδες του Eurocup.

Η Βενέτσια έχει κάνει την πιο μεγάλη πρόταση από όλες τις ομάδες οικονομικά ενώ καλύπτει το 95% του συμβολαίου του στον Παναθηναϊκό.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός έχει προτείνει στο παίκτη να καλύψει το υπόλοιπο 5% και να του δώσει  τους επόμενους 2 μισθούς του.

Αυτή η πρόταση έχει γίνει εδώ και δύο μέρες με τον Άντριους να συνεχίζει να εμφανίζεται αρνητικός προς το παρόν.

Μένει να δούμε αν ο Αμερικανός θα αλλάξει στάση και θα αποδεχτεί την πρόταση της Ιταλικής ομάδας  ή θα συνεχίσει να κάθεται πάνω στο συμβόλαιο του στον Παναθηναϊκό με τον χρόνο όπως προείπαμε να πιέζει.

Παναθηναϊκός: Το ψάχνει για νέα αποχώρηση από το ρόστερ

Μετά τις προσθήκες, στον Παναθηναϊκό ασχολούνται με τις αποχωρήσεις παικτών οι οποίες είναι απαραίτητο να γίνουν.

Το ρόστερ του Τριφυλλιού έχει γεμίσει σε μεγάλο βαθμό με αποτέλεσμα σε κάποιες θέσεις να υπάρχουν περισσότερες επιλογές απ’ότι χρειάζονται.

Έτσι οι άνθρωποι της ομάδας ψάχνουν διάφορους τρόπους για να ελαφρύνουν το ρόστερ είτε με αποδέσμευση παικτών είτε με δανεισμό.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή η ομάδα διαθέτει 18 παίκτες με πρώτος στόχος να είναι να μείνουν 16.

Φυσικά σε πρώτο πλάνο είναι η αποχώρηση του Άντριου Άντριους ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Ντέγιαν Ραντονιτς ενώ η αρχή έγινε με τον Χουγκάζ ο οποίος δόθηκε δανεικός στο Περιστέρι.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι θα υπάρξουν σύντομα εξελίξεις πάνω σε αυτό το πολύ σημαντικό ζήτημα.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News