Το στοίχημα του Τόμας μοιάζει με εκείνο του Μπέικον!

Το στοίχημα του Τόμας μοιάζει με εκείνο του Μπέικον!

Ο Ματ Τόμας έχει μπροστά του ένα τρίμηνο για να φτιάξει μια καριέρα.

Το επόμενο φθινόπωρο ή θα είναι βασικός ή πρόβλημα, άλλωστε μέση λύση δεν υπάρχει στον Παναθηναϊκό των τελευταίων ετών.

Ίδια περίπτωση με εκείνη του Τζίμερ Φριντέτ μας μοιάζει που διαφημίστηκε πολύ και στο ΟΑΚΑ φτάσαμε να συζητάμε γιατί δεν παίζει άμυνα λες και γι αυτό τον λόγο τον υπέγραψες.

Ο σύλλογος βάζει με τον Ματ ένα ακόμα μεγάλο στοίχημα από αυτά που αρέσουν στην ιδιοκτησία: μην ξεχνάμε ότι κι ο Ντούειν Μπέικον (και οι Νέντοβιτς, Γιόβιτς πριν από αυτόν) στοίχημα ήταν (αφού πριν έρθει στο τριφύλλι δεν τον ήθελε καμιά ομάδα, παρότι το ταλέντο του ξεχειλίζει με τους μάνατζερ να θέτουν ενστάσεις για τον χαρακτήρα του).

Ο Ντουέιν χρωστάει στον Παναθηναϊκό, πριν έρθει στην Ελλάδα η καριέρα του δεν ήταν ότι είχε πάρει την κατιούσα, αλλά κι από την άλλη μεριά απορούσες που δεν έβρισκε εργοδότη ένας αθληταράς τέτοιου βεληνεκούς.

Από την Μονακό έφυγε με τον τίτλο του πιο δύσκολα διαχειρίσιμου χαρακτήρα.

Στην Αθήνα δεν έχει δώσει αφορμή για το παραμικρό αλλά τι να το κάνεις που ούτε στον ίδιο αρέσει το γεγονός ότι παίζει σε κλαμπ το οποίο θέτει υποψηφιότητα να είναι στο τέλος της σεζόν το χειρότερο της Euroleague.

Δημήτρης Στρατής

Η στήριξη δεν αρκεί αν θυμηθούμε την περίπτωση Παπαγιάννη!

Ακούμε αρκετούς να λένε ότι θα στηριχθεί ο Δημήτρης Αγράβανης (παρότι η παρουσία του στο τριφύλλι συμπίπτει με πολύ ταραγμένες εποχές για το τριφύλλι) γιατί είναι ο μελλοντικός βασικός φόργουορντ της Εθνικής.

Ωραίο ακούγεται να μην ληφθεί υπόψη από τους φανατικούς τα λόγια και τα έργα του αθλητή όταν βρίσκονταν στους λιμανίσιους, όμως, η στήριξη δεν αρκεί: ειδικά ένας εν δυνάμει βασικός παίκτης του Εξάστερου την τύχη του τη φτιάχνει μόνος του γιατί είναι η φύση (και η μοναχικότητα) της αποστολής του τέτοια.

Με τρία – τέσσερα καλά ματς στη σειρά, μια καλή χημεία με τον προπονητή τους συμπαίκτες σου κάνεις καλή αρχή και όλα μετά γίνονται εύκολα.

Στην θεωρία τουλάχιστον γιατί κι ο Γιώργος Παπαγιάννης δύο χρόνια τώρα είναι ο κορυφαίος και φέτος που διάγει μετριότατη κακή σεζόν όλοι έχουν πέσει πάνω του να τον …φάνε.

Χωρίς ο Μεγαρίτης να έχει ερυθρόλευκο παρελθόν και δίχως να έχει καταφερθεί ποτέ του ειρωνικά εναντίον του Παναθηναϊκού. Καταλαβαίνετε που το πάμε…

Δημήτρης Στρατής

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News