Παναθηναϊκος: Η… περιπέτεια στη μεταγραφή Αγραβάνη και ο Σπανούλης!

Αγραβάνης: «Σεβασμός στον Σπανούλη!»

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Παπαθοδώρου αποκάλυψε πλούσιο παρασκήνιο στη μεταγραφή του Δημήτρη Αγραβάνη στον Παναθηναϊκό.

Μερικά σημεία από όσα ανέφερε στην εκπομπή Magic Euroleague:

«Η περίπτωση Αγραβάνη συζητείται εδώ και 4-5 μέρες, σχεδόν παράλληλα με τον Τόμας και αν υπάρχει τρόπος να αποδεσμευτεί.

Υπήρχε λάθος εικόνα ότι ο Αγραβάνης πήγε Περιστέρι με μπάι άουτ, αλλά αυτό δεν ισχύει. Αρα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό έπρεπε να περάσει από κάποια κύματα.

Πρώτο κύμα να δώσει το οκ ο προπονητής, ο οποίος δεν είχε παίκτη άλλο σε αυτή τη θέση…

Το ζήτημα για τον Αγραβάνη είναι εξωαγωνιστικό. Εφόσον και ο προπονητής τον ήθελε και ο παίκτης με κάθε τρόπο έδειξε ότι ήθελε να πάρει αυτή την ευκαιρία…

Ο πρώτος άνθρωπος που έδωσε το οκ για τη μεταγραφή ήταν ο Σπανούλης, καθώς υπήρχε αντικαταστάτης για αυτή τη θέση».

Αγραβάνης στο paobc: «Περήφανος που θα φορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Αγραβάνης τόνισε στο paobc.gr: «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Παναθηναϊκό για τη μεγάλη ευκαιρία που μου δίνει να επιστρέψω στην Ευρωλίγκα.

Ξέρω πάρα πολύ καλά τι σημαίνει αυτό για τη ζωή και την καριέρα μου. Τα χρόνια περνάνε και μέσα από πολλές καταστάσεις και από πολλά λάθη που μπορεί να έχεις κάνει μαθαίνεις και ωριμάζεις ως αθλητής αλλά και ως άνθρωπος. Είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένος.

Γνωρίζω επίσης πως κάποιοι φίλοι της ομάδας μου θα έχουν δεύτερες σκέψεις και εδώ θέλω να ξεκαθαρίσω πως είμαι ένας άνθρωπος που παθιάζομαι απίστευτα όταν αγωνίζομαι.

Το αίμα μου βράζει και είμαι έτοιμος να “πεθάνω” πάνω στο παρκέ και έτσι θα πράξω για τον Παναθηναϊκό. Θα αποδείξω σε όλους πως θα αφήσω κάθε ικμάδα δύναμης και ιδρώτα πάνω στο παρκέ ώστε να βάλω ένα λιθαράκι και ο Παναθηναϊκός να επιτύχει τους στόχους του. Είμαι πραγματικά περήφανος που θα φορέσω τη φανέλα του Συλλόγου».

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News