Ρεάλ - Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτική μετάδοση 1/2

Παναθηναϊκός: Είναι να τραβάς τα μαλλιά σου!

Ρεάλ – Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Η τηλεοπτική μετάδοση της 22ης αγωνιστικής της Euroleague

Επική «μάχη» μας υπόσχονται Ρεάλ και Παναθηναϊκός στη Μαδρίτη. Οι δύο ομάδες μπορεί να έχουν αντίθετη πορεία στη φετινή Euroleague και η «βασίλισσα» να είναι το φαβορί, όμως οι «πράσινοι» δεν πρόκειται να πέσουν «αμαχητί» στην Ισπανία.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς προανήγγειλε ότι οι παίκτες του θα παίξουν με οδηγό το δεύτερο ημίχρονο με τη Ζαλγκίρις. Αυτό σημαίνει ενέργεια στην άμυνα και αγωνιστική ένταση και στις δύο πλευρές του παρκέ. Πάντως, η απουσία του Πονίτκα αναμένεται να επηρεάσει την αμυντική λειτουργία του «τριφυλλιού».

Η Ρεαλ στην έδρα της συνήθως ανεβάζει τον δείκτη του σκορ ψηλά και έχει μέσο όρο 89 πόντους.  Το ρόστερ της Ρεάλ διαθέτει αμέτρητες λύσεις σε όλες τις θέσεις, όμως κάτω από το καλάθι θα παρακολουθήσουμε μεγάλη μάχη ανάμεσα σε Ταβάρες και Παπαπαγιάννη. Οφείλουμε να σταθούμε στο γεγονός ότι η Ρεαλ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιουλ και άξιο συμπαραστάτη τον Μούσα πυροβολεί ασταμάτητα από την περιφέρεια.

Ρεάλ-Παναθηναϊκός με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 21:45. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Novasports Prime HD.

Ρεάλ – Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ο Ράντονιτς όπως είναι φυσικό θέλει να «χτίσει» πάνω στη συγκεκριμένη νίκη και περιμένει από τους παίκτες του ανάλογη εμφάνιση με αγωνιστική ένταση και πάθος. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε κατά την αναχώρηση της αποστολής για την ισπανική πρωτεύουσα.

«Θα είναι σίγουρα ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Η Ρεάλ είναι μια εξαιρετική ομάδα, μία από τις καλύτερες στην Ευρωλίγκα. Διαθέτει πολλούς ιδιαίτερα ποιοτικούς παίκτες και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αυτήν την περίοδο. Σε αυτό το ματς χρειάζεται να βγάλουμε στο παρκέ την ίδια ενέργεια που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Ζαλγκίρις.

Και να παίξουμε καλή άμυνα απέναντι σε μια απίστευτα ταλαντούχα ομάδα επιθετικά. Νομίζω πως θα πρέπει να κρατήσουμε την προσέγγιση που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτήν την ενέργεια και τη μαχητικότητα που δείξαμε στο γήπεδο. Παίξαμε την καλύτερή μας άμυνα για φέτος και θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Πρέπει να πάμε εκεί να παίξουμε με ενέργεια, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πολεμήσουμε για 40 λεπτά. Αντιμετωπίζουμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Όπως είπα και πριν δύο ημέρες ο Ποντίτκα είναι ακόμα εκτός προπονήσεων, ενώ ο Μαντζούκας και ο Μποχωρίδης ίσως αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσουν προπονήσεις. Με τους διαθέσιμους παίκτες πάμε στη Μαδρίτη για να τα δώσουμε όλα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News