Παναθηναϊκός - Ιωνικός καναλι ωρα: Τηλεοπτική μετάδοση 28/1

Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις 89-65: Οι πόντοι των παικτών του Τριφυλλιού

Παναθηναϊκός – Ιωνικός καναλι ωρα: Η τηλεοπτική μετάδοση της 14ης αγωνιστικής της Basket League

Ένας άλλος Παναθηναϊκός εμφανίστηκε στο παρκέ του ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης! Οι «πράσινοι» βρέθηκαν στο -15 στο ημίχρονο απέναντι στη Ζάλγκιρις, όμως με ένα απίθανο δεύτερο ημίχρονο πήραν τελικά τη νίκη με σκορ 89-65, δείχνοντας αποθέματα ψυχής και μεγάλο πάθος στο παιχνίδι τους!

Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς ανέβηκε στο 8-13, παίρνοντας μία νίκη-βάλσαμο, που μπορεί να της δώσει τεράστια ψυχολογία, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε. Πλέον, οι παίκτες του στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο ελληνικό πρωτάθλημα και τη μονομαχία με τον Ιωνικό (19:15, 28/01).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε το δεύτερο μεγαλύτερο νικηφόρο σερί της περιόδου, έχοντας φτάσει τις έξι διαδοχικές νίκες από τις 11 Δεκεμβρίου. Επιβλήθηκε κατά σειρά της ΑΕΚ εντός, του Απόλλωνα Carna εκτός, του Προμηθέα εκτός, του Περιστερίου bwin εντός, του Άρη εντός και του Λαυρίου Megabolt εκτός έδρας. 

Παναθηναϊκός-Ιωνικός με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 19:15. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από την ΕΡΤ3.

Παναθηναϊκός – Ιωνικός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ο Πάρις Λι ήταν ο κινητήριος μοχλός και πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού στη μεγάλη ανατροπή επί της Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ. Διαβάστε όσα είπε ο Αμερικανός γκαρντ.

Για τη μεταμόρφωση της ομάδας και τη δική του εμφάνιση: «Δεν μπορώ να εξηγήσω τι έγινε στο δεύτερο ημίχρονο. Παίξαμε πιο σκληρά στην άμυνα και μοιράζαμε καλύτερα την μπάλα. Ήμουν στον κόσμο μου, ένιωσα πολύ καλά. Είναι κάτι σαν να παίζω μόνος μου»

Τι είπαν στα αποδυτήρια στο ημίχρονο: «Δε θα πω τι είπα ακριβώς στους συμπαίκτες μου. Μας μίλησε πιο επιθετικά ο κόουτς, πως παίζουν με περισσότερη θέληση από εμάς. Έπρεπε να αλλάξουμε πρόσωπο και να ανταποκριθούμε στις συνθήκες του αγώνα. Ο κ. Παρθενόπουλος μας είπε ότι πρέπει να παίξουμε καλύτερα και πιο δυνατά γιατί αντιπροσωπεύουμε μια μεγάλη ομάδα».

Για τη συνέχεια: «Πρέπει να δούμε κάθε ματς ξεχωριστά. Πρέπει να συγκεντρωθούμε τώρα στην Μπασκόνια. Να προσπαθήσουμε να κάνουμε πράγματα μέσα στο γήπεδο και να δούμε μόνο αυτό το παιχνίδι».

Και κατέληξε: «Άφησα εκτός τα όσα γράφονται στα social media και συγκεντρώθηκα στο παιχνίδι. Θέλουμε να είμαστε η ομάδα του δευτέρου ημιχρόνου και μπορούμε. Δε θέλουμε να είμαστε soft».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News