Ζητάει και τα... ρέστα ο Μπαρτζώκας: «Πόσες βολές θα σουτάρει σήμερα το Περιστέρι;»
Με τις βολές να είναι 18-28 σε εκείνο το σημείο, ο προπονητής του Ολυμπιακού απευθυνόμενος στους διαιτητές αναρωτήθηκε «πόσες βολές θα σουτάρει σήμερα το Περιστέρι;».
Η ένταση ήταν σε υψηλά επίπεδα στο κλειστό «Α.Παπανδρέου» στην αναμέτρηση του Περιστερίου με τον Ολυμπιακο. Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να φύγουν με το διπλό, χάρη σε ένα μεγάλο σουτ του Τόμας Ουόκαπ, 1,4” για το φινάλε, όμως κατά τη διάρκεια του αγώνα τα παράπονα ήταν έντονα.
Χαρακτηριστικό της έντασης ήταν η ατάκα του Γιώργου Μπαρτζώκα κατά τη διάρκεια της τέταρτης περιόδου και ενώ ο Μίρο Μπίλαν ετοιμαζόταν να σουτάρει βολές. «Πόσες βολές θα σουτάρει σήμερα το Περιστέρι;» αναρωτήθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, όπως μετέφερε ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου της ΕΡΤ.
Οι βολές στην αναμέτρηση, πριν από το ζευγάρι που εκτελούσε ο Μπίλαν, ήταν 16-28, ενώ ο τελικός απολογισμός ήταν 18-28.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σλούκας: Χυδαίο μήνυμα στη σύζυγό του μετά τον τραυματισμό του (pic)
- Κοτζιάς: «Έδωσε» σκορ για το Βαλένθια-Παναθηναϊκός - Η πρόβλεψη
- Τραυματισμός Σλούκα: Τι κρατά ζωντανό το θετικό σενάριο στον Παναθηναϊκό
- Τσάρλι: «Έντονη συζήτηση Μπενίτεθ και Κοτσόλη - Τι ισχύει για Λουτσέσκου - Αλμέιδα» (vid)
- Παναθηναϊκός: Τα ματς που χάνει σίγουρα ο Σλούκας, ποτέ ξεκαθαρίζει το ακριβές διάστημα