Λαύριο - Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτική μετάδοση 22/1

Θυμίζει έντονα τον Παναθηναϊκό «εσόδων - εξόδων»!

Λαύριο – Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Η τηλεοπτική μετάδοση της 13ης αγωνιστικής της Basket League

Να αντιδράσει κόντρα στο Λαύριο θα επιχειρήσει απόψε ο Παναθηναϊκός (19:15), στο πλαίσιο του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» γνώρισαν ακόμα τσάμπα… ήττα στην Μπολόνια για την Euroleague! Οι «πράσινοι» είχαν φέρει το ματς εκεί που ήθελαν απέναντι στη Βίρτους και έμοιαζαν ικανοί για «διπλό», όμως έπαθαν ανεπανάληπτο μπλακ άουτ στα τελευταία λεπτά και δέχθηκαν ένα επιμέρους σκορ 14-0, γνωρίζοντας την ήττα με 74-64!

Με αυτόν τον τρόπο, οι πράσινοι έπεσαν στο 7-13 και έμειναν ακόμη πιο μακριά από την οκτάδα, που αρχίζει να μοιάζει… απίθανος στόχος. Στο 9-11 ανέβηκαν οι Ιταλοί που επέστρεψαν στις νίκες. Ο Νέιτ Γουόλτερς ήταν εκ των διασωθέντων στην ήττα του Παναθηναϊκού στην Μπολόνια, ωστόσο επιστρέφει στην Ελλάδα με πρόβλημα τραυματισμού.

Ο πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού» στο ματς με τη Βίρτους ένιωσε ένα σφίξιμο στη γάμπα και δεν αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά, με αποτέλεσμα να δίνεται αμφίβολος για σήμερα.

Λαύριο-Παναθηναϊκός με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 19:15. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από την ΕΡΤ3.

Λαύριο – Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ο Γκόραν Μπόσκοβιτς, άμεσος βοηθός του Ντέγιαν Ράντονιτς, σε δηλώσεις του στάθηκε στα λάθη που έκανε ο Παναθηναϊκός όταν πέρασε μπροστά, ενώ σχολίασε και τα σενάρια απόλυσης. Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε.

«Στο ημίχρονο ήμασταν πίσω. Η αίσθησή μου ήταν πως μπορούσαμε να επιστρέψουμε, ακόμη και νωρίτερα στο ματς. Το καταφέραμε, αλλά όταν προηγηθήκαμε χάσαμε κάποια λέι απ, κάναμε λάθος τα… μικρά πράγματα και δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε.

Κερδίζουμε σαν ομάδα και χάνουμε σαν ομάδα. Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα διαφορετικά. Δεν θέλω να μιλήσω για κάποιον παίκτη ξεχωριστά.

Ό,τι δε σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό. Είμαι αισιόδοξος για τα επόμενα ματς. Είμαι βοηθός και χρέος μου είναι να είμαι σωστός στη δουλειά μου. Δεν ασχολούμαι με τα σενάρια… απόλυσής μας».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News