Παναθηναϊκός: Τι ισχύει για Άντριους - Η στάση του παίκτη

Παναθηναϊκός: Γκρίνια για Άντριους, αλλά...

Ο Άντριου Άντριους συνεχίζει να είναι στο ρόστερ του Παναθηναϊκού χωρίς να υπολογίζεται από τον Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο Αμερικανός είναι ίσως ο πιο αδικημένος παίκτης του Τριφυλλιού καθώς κόπηκε ξαφνικά χωρίς να έχει κάνει κάτι που να δικαιολογεί αυτή την απόφαση του Ράντονιτς.

Ίσα ίσα που ο παίκτης έδινε ότι καλύτερο μπορούσε και μάλιστα ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας μέχρι να παραγκωνιστεί.

Ακόμα, ο Άντριους είναι 100% καθώς δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα και μάλιστα θεωρεί ακόμα τον εαυτό του μέλος της ομάδας.

Βέβαια δεν ξέρουμε αν ο Ράντονιτς θα του δώσει κάποια ευκαιρία καθώς αν ξαναπαίξει θα φανεί ότι έκανε μεγάλο λάθος που πριν λίγους μήνες τον είχε αδειάσει τελείως.

Γενικότερα οι επιλογές του Ράντονιτς δεν έχουμε κανένα νόημα και η ίδια του η ομάδα μοιάζει να μην τον καταλαβαίνει και σίγουρα να μην τον εμπιστεύεται πια.

Όσο για τον Άντριους, ο Αμερικανός περιμένει υπομονετικά κάποια ευκαιρία ώστε να βοηθήσει την ομάδα που τον απέκτησε το προηγούμενο καλοκαίρι.

Παναθηναϊκός: Υπό πίεση Ράντονιτς – Τα δεδομένα

Αν και ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες απέναντι στη Μακάμπι, η πίεση για τον Ντέγιαν Ράντονιτς συνεχίζει να είναι μεγάλη.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο γνωστός ρεπόρτερ του Τριφυλλιού στο σπορφμ, Γιώργος Πετρίδης ο προβληματισμός για τον Μαυροβούνιο τεχνικό δεν έχει κοπάσει.

Αναλυτικά όσα είπε στο σπορφμ:

«Δεν έχει βρει κάποιον υποψήφιο προπονητή ο Παναθηναϊκός για το ενδεχόμενο να φύγει ο Ράντονιτς.

Κρούσεις πιθανότατα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, όμως δεν υπήρχε κάτι ενθαρρυντικό για να το προχωρήσει.

Όποιος και να έρθει όμως θα αναλάβει μια ομάδα που δεν είναι δική του, δεν είναι κάτι εύκολο. Ένας νέος προπονητής όμως μπορεί να αλλάξει το κλίμα, να εμπνεύσει την ομάδα περισσότερο. Ο Ράντονιτς δεν εμπνέει την ομάδα».

Μένει να δούμε ποιες θα είναι οι τελικές αποφάσεις της διοίκησης των Πρασίνων.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News