Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ καναλι ωρα: Τηλεοπτική μετάδοση 13/1

Βαθμολογία: Νέα ήττα, ακόμη πιο χαμηλά ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ καναλι ωρα: Η τηλεοπτική μετάδοση της 19ης αγωνιστικής της Euroleague

Το μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μακάμπι στο ΟΑΚΑ τραβάει τα βλέμματα στη 19η στροφή της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός μετά τις 6 σερί ήττες ψάχνει τον τρόπο να βάλει τέλος στον κατήφορο και να επιστρέψει στις νίκες μετά τις 8/12/2022. Στην αντίπερα όχθη η Μακάμπι θέλει να χτίσει σερί νικών για να μείνει εντός οκτάδας. Για το μεγάλο ματς οι αγορές και οι αποδόσεις στο στοίχημα είναι δελεαστικές!

Οι παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς την Τρίτη με τη Φενέρμπαχτσε εμφάνισαν βελτιωμένη εικόνα και έχασαν τη νίκη μέσα από το χέρια τους. Στο «τριφύλλι» εμφανίζονται σημάδια συσπείρωσης και οι παίκτες μοιάζουν αποφασισμένοι να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες που εμφανίζει η Μακάμπι εκτός έδρας. Οι Ισραηλινοί μακριά από το σπίτι τους μετρούν 7 ήττες και μόλις 2 νίκες σε 9 παιχνίδια.

Παναθηναϊκός-Μακάμπι Τελ Αβίβ με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 21:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Novasports Prime HD.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε για την αναμέτρηση με την Μακάμπι (13/1, 21:00) και στάθηκε σε αυτά που πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να κερδίσει.

«Παίξαμε καλύτερα από τα προηγούμενα ματς, αλλά χάσαμε από τη Φενέρμπαχτσε. Στο παιχνίδι με τη Μακάμπι πρέπει να κάνουμε τα πάντα για 40 λεπτά και να μη χάσουμε τη συγκέντρωσή μας. Είναι μια αθλητική ομάδα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα “σκληρό” ματς. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα, να πάρουμε τον έλεγχο των ριμπάουντ και να “διαβάσουμε” την αναμέτρηση για 40 λεπτά».

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Γκουντάιτις. Ο Λιθουανός σέντερ σχολίασε την ήττα από την Φενέρ και έδωσε σύνθημα νίκης ενόψει Μακάμπι. Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε.

«Είναι δύσκολο να πω γιατί δεν κερδίσαμε το προηγούμενο παιχνίδι. Παίξαμε καλά, αλλά μερικές φορές αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στο μπάσκετ. Στο τελευταίο λεπτό δεν παίξαμε έξυπνα και χαρίσαμε τη νίκη. Αλλά υπάρχουν θετικά πράγματα που μπορούμε να κρατήσουμε από αυτό το παιχνίδι και να δούμε το αυριανό παιχνίδι.

Παίζουν με ένα ιδιαίτερο στυλ, αλλάζουν πολλές άμυνες, έχουν πολλούς σούπερ αθλητικούς παίκτες και καλούς γκαρντ. Το κλειδί θα είναι το ίδιο, να παλέψουμε όπως με την Φενέρμπαχτσε και να δείξουμε στους φιλάθλους μας πως είμαστε έτοιμοι. Και φυσικά να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή».

Πολλές καλές ομάδες έχουν αρνητικά σερί κατά τη διάρκεια της σεζόν, έτσι και εμείς. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, γιατί δεν γίνεται να παίξεις αυτό το παιχνίδι αν είσαι απαισιόδοξος. Νομίζω ότι είμαστε στο σωστό δρόμο προκειμένου να δείξουμε κάτι».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News