Παπαθεοδώρου: «Δοκάρια...στις μεταγραφές ο Παναθηναϊκός, ''παίζεται'' για Ράντονιτς την Παρασκευή»
Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου σχολίασε την ήττα του Παναθηναϊκού από την Φενερμπαχτσέ στο ΟΑΚΑ, ενώ αναφέρθηκε και στις εξελίξεις που αναμένονται στο μπασκετικό τμήμα.
«Πλέον, είναι διαδικαστικού χαρακτήρα το υπόλοιπο της χρονιάς στην Ευρωλίγκα για τον Παναθηναϊκό. Είναι μια κραυγαλέα αποτυχία με την υπογραφή όλων. Δεν θα θυμάται κανείς την καλή εμφάνιση κόντρα στην Φενέρ, αλλά το αποτέλεσμα.
Θα ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό μια νίκη, η κλεψύδρα για τον Ράντονιτς έχει αδειάσει. Δεν θα μου κάνει εντύπωση, αν βρεθεί την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ. Ο σχεδιασμός ήταν λανθασμένος, μέχρι τώρα, όμως, έφθασε να μην ξέρει τι παίζει. Ακόμα και ο Μάικ Τζέιμς, όσα είπε , είναι απολύτως εύστοχα.
Ως εκ τούτου, ο προπονητής έχει πολύ βαρύ ρόλο, ειδικά όσον αφορά τον σχεδιασμό. Εγώ νομίζω πως από την προηγούμενη εβδομάδα, με το ραντεβού με τον Γιαννακόπουλο, πίστευα πως θα είχαν έρθει κάποια αποτελέσματα, αλλά ήρθαν τρεις ήττες.
Με το Περιστέρι η νίκη αντιμετωπίστηκε και σαν ήττα από τον κόσμο. Θα υπάρξουν σίγουρα εξελίξεις για παίκτες, ο Παναθηναϊκός έχει βγει στην αγορά εδώ και 10 μέρες για μεταγραφές, έχει μερικά… δοκάρια, όπως αυτά στο ποδόσφαιρο. Θα προχωρήσει σε προσθήκες, όχι απαραίτητα αντικαταστάσεις και βλέπουμε…»
Και συμπλήρωσε: «Δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση για προπονητή. Ήταν μια ήττα από την Φενέρ που κάτι έδειξε ο Παναθηναϊκός, αλλά αν δεν κερδίσει ο προπονητής, δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά, αν θα είναι στον αγώνα της Παρασκευής.»
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Οι επόμενοι 4 που θα φύγουν από τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής με Πάκσι ο Κρίστιανσεν
- Ενδεκάδα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με Πάκσι - Δίλλημα και έκπληξη
- Τόσα παίρνει ο Παναθηναϊκός - Ο μποναμάς αν αποκλείσει την Πάκσι
- Παρασκήνιο με Φρανσίσκο: Πώς και πότε «χτύπησε» ο Παναθηναϊκός για να τον ντύσει στα πράσινα