Παναθηναϊκός: Μόνο έτσι θα το... γυρίσει ο Ράντονιτς!

Παναθηναϊκός: Η επόμενη μέρα, ο Ράντονιτς και οι αλλαγές

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς αξιολογώντας το βαθμό ετοιμότητας των παικτών του και των εναλλακτικών λύσεων που έχει σίγουρα κάνει σκέψεις γύρω από το αμυντικό κομμάτι και πως η ομάδα θα βελτιωθεί σε αυτό.

Για να αντιστραφεί το κλίμα (πολύ δύσκολο) για τον Μαυροβούνιο κόουτς θα χρειαστεί να …σπάσει αυγά και να πάει σε δραστικές λύσεις που αφορά …παρκάρισμα παικτών που δεν του κάνουν την δουλειά και περπάτημα του δρόμου με όσους θεωρεί εκείνος ότι μπορούν να προσφέρουν κι ας μην κάνουν γκελ στην εξέδρα.

Αυτοί τη στιγμή παίκτες για να παίξουν το παιχνίδι που γουστάρει ο Μαυροβούνιος είναι μετρημένοι.

Ο Λι, οι Καλαϊτζάκηδες, ο Μποχωρίδης, ο Πονίτκα, άπαντες με μέγεθος να «μείνουν» πάνω στον αντίπαλο αλλά και δεδομένες επιθετικές αδυναμίες.

Πολύ σημαντικό κομμάτι για τους πράσινους αποτελεί επίσης η άμυνα στο ποστ, σήμερα η ομάδα δεν προβάλλει καμιά αντίσταση όταν γίνει εισαγωγή μπάλας στο ζωγραφιστό.

Το κομβικό σημείο εδώ είναι η άμυνα θέσης, ώστε να κερδηθούν πόντοι βγάζοντας τους αντιπάλους μακριά από τα σημεία που «σκοτώνουν».

Μόνο ο Παπαγιάννης μπορεί να προσφέρει σε αυτό τον τομέα κι αυτός υπό προϋποθέσεις.

Δημήτρης Στρατής

Παναθηναϊκός: Μεταγραφή… πρόβλημα!

Το πρόβλημα και η κακή κατάσταση του Μάριους Γκριγκόνις είναι αξιοσημείωτο γεγονός και παράγοντας που καθορίζει πολλά, από την άποψη της σημασίας/επιρροής του παίκτη στο παιχνίδι των πρασίνων.

Ειδικά από τη στιγμή που ο Ουόλτερς ταλαιπωρείται από τραυματισμούς και Πονίτκα-Μπέικον σουτάρουν από την περίμετρο με άθλια ποσοστά (ειδικά ο Πολωνός) το ντεφορμάρισμα του πρώην άσου της ΤΣΣΚΑ βγάζει μάτια.

Θύμα κι εκείνος της κακής (για μια ακόμα σεζόν) στελέχωσης του κλαμπ που υπό κανονικές συνθήκες θα συμπληρωνόταν άριστα με τους περιφερειακούς.

Πλέον με την παρουσία-απουσία του Μάριους, το μπακόρτ του Παναθηναϊκού είναι σε άσχημη κατάσταση αφού δεν βγαίνουν τα κουκιά σε ρόλους/χρόνους.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται να κάνει έξτρα δουλειά σε άμυνα/επίθεση ενώ δε πρέπει να ξεχνάμε ότι ο συγκεκριμένος παίκτης αγοράστηκε για να αποτελέσει τον κύριο εκφραστή της γρήγορης ανάπτυξης των πράσινων στο επιθετικό κομμάτι μιας και ο τύπος είναι «θεριστής» σε καταστάσεις τρανζίσιον.

Ο Γκριγκόνις, όμως, είναι αγνώριστος προς το χειρότερο, βγάλτε από την εξίσωση και τον Αντριου Αντριους, άρα καταλήγουμε στο ότι το τριφύλλι εκτός από ψηλό-φόβητρο παίζει και δίχως σούτινγκ γκαρντ!

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News