Επίσημο: Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού με Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι καναλι ωρα: Τηλεοπτική μετάδοση 7/1

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι bwin ( 7/1,19:15) στο ΟΑΚΑ για την 11η αγωνιστική της Basket League.

Η αναμέτρηση που συγκεντρώνει τα βλέμματα του Σαββάτου (07/01) είναι εκείνη του Παναθηναϊκού απέναντι στο Περιστέρι bwin (19:15, EΡΤ3).

Οι δεύτεροι στην κατάταξη «πράσινοι» (8-2) υποδέχονται στο ΟΑΚΑ την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη που βρίσκεται στο 7-3 και την τρίτη θέση.

Αμφότεροι προέρχονται από ήττα στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις και θέλουν το ψυχολογικό μπουστάρισμα από ένα θετικό αποτέλεσμα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς είδε τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη να ακολουθεί μέρος της προπόνησης πριν από το παιχνίδι με τη Μπάγερνχωρίς να ταξιδεύει με την αποστολή και αποτελεί ερωτηματικό η συμμετοχή του.

Αντίθετα εκτός είναι και ο Μάριους Γκριγκόνις που δεν είναι δηλωμένος στην Basket League και βρίσκεται στη Λιθουανία για προσωπικούς λόγους.

Από την άλλη πλευρά, ο Βασίλης Σπανούλης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού και θα έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεση του.

Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού:

Η 12άδα του Παναθηναϊκού: Ουόλτερς, Λι, Παπαγιάννης, Μποχωρίδης, Ουίλιαμς, Παππάς, Γ. Καλαϊτζάκης, Σαμοντούροβ, Χουγκάζ, Πονίτκα, Μαντζούκας, Γκουντάιτις

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News