Στην κορυφαία 10άδα για το επόμενο draft ο Μαντζούκας! (pic)

Παναθηναϊκός: Το «4αρι» που έρχεται και ο Μαντζούκας

Κορυφαία σελίδα μπάσκετ από την Αμερική έχει τοποθετήσει τον Λευτέρη Μαντζούκα στους TOP 10 καλύτερους performing παίκτες που είναι υποψήφιοι για το επόμενο draft.

Ο Έλληνας φόργουορντ του Παναθηναϊκού είναι ψηλά στις εκτιμήσεις των συντακτών του hoopshype, ενόψει και του επόμενου draft για το NBA.

Στην πρώτη δεκάδα βρίσκεται και ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, ο οποίος είναι κατά 2 έτη μεγαλύτερος από τον Μαντζούκα. Στη θέση νο21 βρίσκεται και ο Ζώης Καράμπελας, γεννημένος το ίδιο έτος με τον Ρογκαβόπουλο.

Δείτε παρακάτω:

Στην κορυφαία 10άδα για το επόμενο draft ο Μαντζούκας! (pic)

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με αντίπαλο τoν Ολυμπιακό (30/12, 21.00), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague, δέκα ημέρες πριν τη διεξαγωγή της!

Δεδομένου του αισθήματος ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς τους φιλάθλους της, ξεκαθαρίζεται πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ευχαριστούμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού για τη στήριξη και είμαστε βέβαιοι πως θα σταθεί στο πλευρό της ομάδας με τον δικό του, μοναδικό τρόπο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr