Άγχος... στον Ολυμπιακό, δεν προπονήθηκε ο Βεζένκοφ!

Το σχόλιο του Βεζένκοφ για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού!

Ο Σάσα Βεζένκοφ συνεχίζει να μένει εκτός προπονήσεων στον Ολυμπιακό και πλέον είναι αμφίβολος για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή (30/12).

Ο Βούλγαρος φόργουορντ ταλαιπωρείται από μυϊκό σπασμό στον δεξιό προσαγωγό, έμεινε εκτός από το παιχνίδι με την Καρδίτσα την Τρίτη (27/12) και δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης στον Ολυμπιακό.

Πλέον η συμμετοχή του Βεζένκοφ είναι αμφίβολη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή, με την Πέμπτη (29/12) να είναι η καθοριστική μέρα.

Sold Out

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με αντίπαλο τoν Ολυμπιακό (30/12, 21.00), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague, δέκα ημέρες πριν τη διεξαγωγή της!

Δεδομένου του αισθήματος ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς τους φιλάθλους της, ξεκαθαρίζεται πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ευχαριστούμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού για τη στήριξη και είμαστε βέβαιοι πως θα σταθεί στο πλευρό της ομάδας με τον δικό του, μοναδικό τρόπο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr