Με το μυαλό στον Ολυμπιακό - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Δεν ξέρει να παίζει!

Στην Πάτρα θα γράψουν τον επίλογο τους για το 2022 ο Απόλλων Carna και ο Παναθηναϊκός, στο παιχνίδι που θα γίνει τη Δευτέρα (26/12, 19:15, ΕΡΤ3).

Η αχαϊκή ομάδα προέρχεται από την ήττα στο ντέρμπι της πόλης με τον Προμηθέα, ενώ οι «πράσινοι» από την επικράτηση επί της ΑΕΚ.

Μπορεί να μετράει μόνο ήττες μακριά από την έδρα του, όμως ο Απόλλων Carna έχει σημειώσει τρεις νίκες στα πέντε παιχνίδια που έδωσε σε αυτήν.

Επιβλήθηκε κατά σειρά της Καρδίτσας Βιολογικό Χωριό, του Λαυρίου Megabolt και του Κολοσσού H Hotels σε αποτελέσματα που κατά κύριο λόγο ήρθαν μέσα από την άμυνα αφού σε αυτά είχε παθητικό 64 πόντων σε μέσο όρο.

Ο Παναθηναϊκός έχει μία από τις τρεις αήττητες έδρες της Basket League ως τώρα όμως μακριά από το ΟΑΚΑ υποχρεώθηκε σε δύο ήττες στις τέσσερις συνολικά εξόδους του.

Έχασε από τον Άρη και τον Ολυμπιακό και αυτή είναι η πρώτη φορά έπειτα από 10 χρόνια που έχασε δύο παιχνίδια στις πρώτες εννιά αγωνιστικές, έχοντας και ένα παιχνίδι που αναβλήθηκε.

Η τελευταία φορά που οι «πράσινοι» είχαν δύο ήττες σε αυτό το σημείο του Πρωταθλήματος ήταν στην περίοδο 2012-13. Τότε είχε ηττηθεί εντός από τον Ολυμπιακό για τη 2η (60-64) και εκτός από τον Ίκαρο για την 4η αγωνιστική (72-68).

Υπενθυμίζουμε πως μέσα στην βδομάδα υπάρχει και το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την Euroleague, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή (30/12).

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News