Παναθηναϊκός: Ο Μαντζούκας, ο Σίνγκλετον και ο Τόμας

Παναθηναϊκός: Ο Μαντζούκας, ο Σίνγκλετον και ο Τόμας

Ο Λευτέρης Μαντζούκας τα έβαλε τα τριποντάκια του στο παιχνίδι με την Εφές.

Ο μικρός είναι μεγάλο ταλέντο και θα έπρεπε να είχε μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς τον βάζει κυρίως στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος αν και το παιδί θα έπρεπε να είχε χρησιμοποιηθεί περισσότερο στο τοπ επίπεδο.

Διαβάζουμε για ενδιαφέρον για Σίνγκλετον, Ντεσόν Τόμας κι αναρωτιόμαστε αν υπάρχει σοβαρός λόγος να του κόψεις τον δρόμο προς την καθιέρωση όταν μετά την ήττα από την Εφές, η Ευρώπη τελείωσε για σένα.

Μόνο διακύβευμα πια είναι μια θέση στους πρώτους δέκα, η οκτάδα χλώμιασε για τα καλά. Το μέλλον ανήκει στον Μαντζούκα αρκεί να πάρει εμπιστοσύνη από το κλαμπ.

Ο μικρός με τη γλώσσα του σώματος φανερώνει ότι το θέλει πολύ. Το παιδί βήμα-βήμα δείχνει να βελτιώνεται ειδικά στον τρόπο που διαβάζει και χειρίζεται το shot selection του.

Αν μη τι άλλο δε είναι λίγο κρίνοντας από το ότι είναι σκουριασμένος λόγω του αδικαιολόγητου παρκαρίσματος του το προηγούμενο διάστημα από Βόβορα, Κάτας, Πρίφτη…

Δημήτρης Στρατής

Παναθηναϊκός: Μεταγραφή από την οποία περιμένει πολλά!

Ο Παναθηναϊκός μέσα από το πέρασμα των ετών έχει χτίσει τεράστια παράδοση στο να φέρνει fundamental shooters από την αλλοδαπή και προφανώς ο Μάριους Γκριγκόνις εντάσσεται σ’ αυτό το πλαίσιο.

Ο Λιθουανός έδειξε δείγμα της αξίας του στην Πόλη, τώρα πια επιβάλλεται να βρει ρυθμό και να βοηθήσει το τριφύλλι.

Ο κόουτς Ράντονιτς , ο οργανισμός, ο κόσμος περιμένουν πολλά από αυτόν. Πρόκειται για εκτελεστή, τόσο σε spot up καταστάσεις αλλά και μετά από ντρίμπλα.

Ο μηχανισμός του είναι άρτιος και μπορεί να παράγει στο μισό γήπεδο όσο και σε καταστάσεις transition.

Θετικός με τη μπάλα στα χέρια αν και το scoring first mentality κυριαρχεί στην αγωνιστική του ταυτότητα καθώς όταν τρέχει Pick & Rolls κοιτάζει μόνο το καλάθι.

Δεν είναι τόσο…φυσικός σαν τον Μπέικον, θα λέγαμε ότι αν ήταν στα πρώτα βήματα της καριέρας του θα έπρεπε να δουλέψει τον κορμό του αφού σήμερα δυσκολεύεται να αξιοποιήσει την ικανότητα του να τελειώσει φάση μετά από επαφή.

Ωστόσο ο Εξάστερος τον υπέγραψε για να παράγει πόντους από την περίμετρο.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News