Παναθηναϊκός: Μεταγραφή από την οποία περιμένει πολλά!

Παναθηναϊκος: Η κακή βραδιά στον «1» και το μοναδικό κέρδος

Ο Παναθηναϊκός μέσα από το πέρασμα των ετών έχει χτίσει τεράστια παράδοση στο να φέρνει fundamental shooters από την αλλοδαπή και προφανώς ο Μάριους Γκριγκόνις εντάσσεται σ’ αυτό το πλαίσιο.

Ο Λιθουανός έδειξε δείγμα της αξίας του στην Πόλη, τώρα πια επιβάλλεται να βρει ρυθμό και να βοηθήσει το τριφύλλι.

Ο κόουτς Ράντονιτς , ο οργανισμός, ο κόσμος περιμένουν πολλά από αυτόν. Πρόκειται για εκτελεστή, τόσο σε spot up καταστάσεις αλλά και μετά από ντρίμπλα.

Ο μηχανισμός του είναι άρτιος και μπορεί να παράγει στο μισό γήπεδο όσο και σε καταστάσεις transition.

Θετικός με τη μπάλα στα χέρια αν και το scoring first mentality κυριαρχεί στην αγωνιστική του ταυτότητα καθώς όταν τρέχει Pick & Rolls κοιτάζει μόνο το καλάθι.

Δεν είναι τόσο…φυσικός σαν τον Μπέικον, θα λέγαμε ότι αν ήταν στα πρώτα βήματα της καριέρας του θα έπρεπε να δουλέψει τον κορμό του αφού σήμερα δυσκολεύεται να αξιοποιήσει την ικανότητα του να τελειώσει φάση μετά από επαφή.

Ωστόσο ο Εξάστερος τον υπέγραψε για να παράγει πόντους από την περίμετρο.

Δημήτρης Στρατής

Ιδανικός …υποστηρικτικός αθλητής!

Η ομάδα περίμενε περισσότερα από Ουόλτερς-Λι στο ματς με την Εφές.

Απέναντι στους …δαιμονισμένους γκαρντ του κόουτς Αταμάν σκανάραμε περισσότερο τις κινήσεις του δεύτερου για το πως θα συμπεριφερόταν απέναντι στους πρώτους της ηπείρου μας.

Δεν γίναμε σοφότεροι, έχουμε κατασταλάξει καιρό γι αυτόν όσον αφορά αυτά που μπορεί να δώσει.

Ο Πάρις Λι είναι ένας προικισμένος γκαρντ ο οποίος πέρσι με τη Μονακό πήρε την ευκαιρία στο τοπ επίπεδο. Πρόκειται για παραγωγικό αθλητή που πέρσι βλέποντας περισσότερο τους συμπαίκτες του και αποφασίζοντας να παίξει δυνατότερη άμυνα κέρδισε το εισιτήριο-διαβατήριο για την μεγαλύτερη ομάδα που έχει παίξει στην καριέρα του.

Αποτελεσματικός με τη μπάλα στα χέρια, αρκετά αθλητικός, καλός ball handler, κάθε αντίπαλο μπορεί να τον κάνει να…ματώσει για να τον περάσει. Αν είχε λίγο μπόι παραπάνω.

Το θέμα βέβαια φέτος είναι (σχετικά με τη μετάβαση του) ότι εφόσον θέλει να χτυπήσει τη πόρτα των πραγματικά πλούσιων ομάδων της Ευρωλίγκας πρέπει να καταλάβει ότι επιβάλλεται να μάθει να είναι παραγωγικός χωρίς να κάνει πολλές προσπάθειες.

Ο Πάρις είναι ιδανικός …υποστηρικτικός αθλητής τον οποίον ο προπονητής ο οποίος θα τον διαλέξει πρέπει να έχει πλήρη γνώση της επιλογής του.

Τότε θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει προς όφελος της ομάδας του έναν πραγματικό σπεσιαλίστα.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News