Βόβορας: «Να προβληματιστούμε, γιατί η προσέγγιση ήταν λάθος!»
Στην προσέγγιση που είχε ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι κόντρα στην Αναντολού Εφές στάθηκε ο Γιώργος Βόβορας και τόνισε πως το «τριφύλλι» θα πρέπει να βγάλει άμεσα αντίδραση.
Ο άμεσος συνεργάτης του Ντέγιαν Ράντονιτς τόνισε στην κάμερα της NOVA: «Πρέπει να μας προβληματίσει που δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και στις δύο πλευρές του γηπέδου στο ξεκίνημα. Με την Μπαρτσελόνα είχαμε αντίδραση, όμως κόντρα στην Εφές ήταν δύσκολο να επανέλθουμε. Πρέπει να μας προβληματίσει ο τρόπος που μπαίνουν, να αναλύσουμε το παιχνίδι και να δούμε τα λάθη μας.
Είναι θέμα προσέγγισης, είχαμε λάθος προσέγγιση. Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι μπροστά μας και πρέπει να το αναλύσουμε αυτό. Πρέπει να δείξουμε αντίδραση από το ματς της Δευτέρας. Το παιχνίδι της Παρασκευής είναι πολύ σημαντικό, αλλά πρέπει να δείξουμε αντίδραση από την Δευτέρα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε άμυνα βάσει του πλάνου μας.
Προσπαθήσαμε ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο. Το θέμα είναι ο τρόπος που μπαίνεις στο πρώτο ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε συγκέντρωση και στις δύο πλευρές. Η όλη εικόνα είναι το πρώτο μέρος».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Νέα τροπή στη υπόθεση Τετέ - Η κίνηση της Γκρέμιο προς τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Προτάθηκε ο Τσάβες - Πόσα θέλει η Αρχεντίνος
- Φουλάρει για Ισπανό μπακ ο Παναθηναϊκός!
- Παναθηναϊκός: Η πρώτη «σκούπα», ποιοι είναι στη λίστα για... ξήλωμα!
- "Κανείς παίκτης δεν πρέπει να αισθάνεται σίγουρος - H απόφαση για το μπάτζετ"