Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ψηλός; Ναι, αλλά τι είδους;
Τι ψηλό παίκτη πραγματικά χρειάζεται ο Παναθηναϊκός;
Ο Ντέγιαν Ράντονιτς δείχνει να προσανατολίζεται καθαρά σε 4άρι και όχι σε παίκτη που μπορεί να παίξει στις θέσεις Παπαγιάννη-Γκουντάιτις.
ΟΚ μέχρι εδώ, μα θα είναι λειτουργικό κάτι τέτοιο;
Ο Μαυροβούνιος ποντάρει στο ότι ο Γιώργος θα ανεβάσει στροφές κάποια στιγμή, μα αν πάρει ένα παίκτη τύπου Σίνγκλετον π.χ δεν κόβει τον δρόμο της προόδου στον Λευτέρη Μαντζούκα που τόσα έχει επενδύσει πάνω του η ΚΑΕ;
Βλέπουμε πως η πίσω γραμμή των πρασίνων παλεύει με ομάδες που έχουν λύσεις στα μεγάλα κορμιά και παίζοντας με τους Καλαϊτζάκηδες στο 4 όσο κι αν τα παιδιά το παλεύουν φιλότιμα δεν μπορούν να δώσουν έξτρα ώθηση για νίκες-υπερβάσεις.
Η αλήθεια είναι πως θες έναν πιο αθλητικό Γκουντάιτις, κάθετο παίκτη στο ζωγραφιστό, ικανό στη προσωπική φάση, να μπορεί να «θερίζει» στο τρανζίσιον, αν έχει και μακρινό σουτ ακόμα καλύτερα.
Τέτοιος παίκτης είναι ο Ντίνος Μήτογλου όμως είναι ασαφές τι θα γίνει με την ποινή του και τι σόι μπάσκετ μπορεί να παίξει όντας τόσους μήνες εκτός δράσης.
Ο Έλληνας παίζει και στο 5, δεν πιάνει θέση ξένου, είναι (υπό προϋποθέσεις) η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις…
Δημήτρης Στρατής
Kρίνονται πολλά με την επιστροφή Γκριγκόνις!
Κεφάτος εμφανίστηκε ο Μάριους Γκριγκόνις με τη σύντροφό του στην χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΚΑE, το θέμα είναι να βρεουν το κέφι τους μαζί του κι οι οπαδοί που έχουν ποντάρει πολλά πάνω του και μέχρι σήμερα δεν έχουν δει παρά απειροελάχιστα.
Ο Λιθουανός ήρθε “χώμα” από το Ευρωμπάσκετ, του έλαχε μετά κι ο τραυματισμός με αποτέλεσμα να μην έχει προσφέρει το παραμικρό σε μια ομάδα που του έδωσε βαρβάτο συμβόλαιο (για τα περιορισμένα της οικονομικά).
Υπάρχει λοιπόν η ελπίδα ότι με τον χαρισματικό γκαρντ σε φόρμα στο παρκέ οι πράσινοι θα καταφύγουν σε άλλου τύπου επίθεση που θα παράγει κι άλλες καταστάσεις εκτός από το…Μπέικον εναντίον όλων, άρα θα ανεβάσουν τα νούμερα τους σημαντικά και δε θα ματώνουν κάθε λεπτό που ο Ντουέιν (και σε δεύτερη φάση ο Ντέρικ Ουίλιαμς) δεν θα είναι σε καλή μέρα.
Το αν μπορεί να συμβεί αυτό –σε βάθος χρόνου κι όχι από την αρχή- είναι άλλο θέμα και καταλαβαίνετε ότι δε μπορούμε να απαντήσουμε αν ο Μάριους προσαρμοστεί στο περιβάλλον και βγάλει στο γήπεδο την κλάση του.
Πάντως σίγουρα ο κόουτς Ράντονιτς περιμένει πως και πως την αποθεραπεία του, δεν υπάρχει προπονητής μπάσκετ στον πλανήτη που να μην θέλει μπακόρτ με παίκτες φονιάδες αλλά και με playmaking abilities γιατί απλά έτσι αυξάνονται οι επιλογές του στο rotation.
Δημήτρης Στρατής
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Νέα τροπή στη υπόθεση Τετέ - Η κίνηση της Γκρέμιο προς τον Παναθηναϊκό
- "Κανείς παίκτης δεν πρέπει να αισθάνεται σίγουρος - H απόφαση για το μπάτζετ"
- Παναθηναϊκός: Η πρώτη «σκούπα», ποιοι είναι στη λίστα για... ξήλωμα!
- Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο με Κοντούρη και το «αθόρυβο» deal
- Παναθηναϊκός: Όλοι πωλούνται στην... σωστή τιμή!